Instagram zvijezda kome niko ne vjeruje da ima 20 godina (Video)

16.11.2022.

Zahvaljujući video snimcima koje je postavljao na svoj Instagram nalog od 2020. godine postao je planetarno poznata ličnost.

Hasbula Magomedov (20) postao je zvijezda društvenih mreža, a sve njegove pratioce oduševila je vijest da je potpisao petogodišnji ugovor s UFC-om.

Ogromnu popularnost stekao je zahvaljujući kombinaciji svog izgleda, borbenog govora i očiglednog samopouzdanja da se izjednači sa nekim od najvećih imena u borilačkim sportovima.

Ako ste redovan korisnik TikToka ili Instagrama, vjerovatno ste upoznati sa Hasbulom. Za sve one koji ga već dovoljno ne poznaju evo nekoliko zanimljivih činjenica.

Osnovne činjenice o Hasbuli:

Ime: Hasbula Magomedov
Starost: 20 godina
Godina rođenja: 2003.
Nacionalnost: Rus
Neto vrijednost: 100.000 dolara (procijenjeno)
Instagra: 2,4 miliona pratilaca

Pošto Hasbula ima patuljastost, on je visok samo 1 metar. Takođe se tvrdi da je težak oko 16 kg.

Zbog rijetkog genetskog poremećaja Hasbula, iako ima 20 godina, izgleda kao dijete, a upravo to mu je donelo status svjetske senzacije koja danas živi na visokoj nozi.

On je odrastao u siromaštvu, a nakon što se proslavio na Instagramu sponzori su počeli da mu plaćaju ogromne cifre kako bi promovisao njihove proizvode.

S obzirom na cifru koju zarađuje na mjesečnom nivou Hasbula sada sebi može da priušti da se vozi privatnim luksuznim avionima i automobilima i da boravi u najskupljim hotelima.

Ono što rijetko ko zna jeste to da je Hasbula je odrastao u siromašnim uslovima u Dagestanu, ali se njegov život u potpunosti promijenio prije otprilike godinu dana, kada je zbog videa u kojem imitira slavnog borca dobio nadimak Mini Habib i stekao popularnost u MMA zajednici.

Novinar Igor Lazarin tvrdi da Hasbulu s potpisivanjem ugovora s UFC-om čeka veća zarada od brojnih UFC boraca. Navodno, Hasbula će u UFC-u imati poseban zadatak i neće se boriti. U njegovom ugovoru navodno stoji da će biti prisutan na svim UFC-ovim događajima i nastupima između borbi.

Izvor: MONDO/Espreso)