Dobila otkaz, pa kolegama priredila osvetu | Bijeljina.com

Dobila otkaz, pa kolegama priredila osvetu

09.06.2023.

Dobijanje otkaza nekima može teško pasti, ali ova žena je odlučila da sve okrene na smiješnu stranu i kolegama je priredila urnebesnu osvetu.

Mersi je dvadesetpetogodišnjakinja koja se bavi prodajom i marketingom, a na svom TikTok profilu je objavila kako je pripremila osvetu zbog koje je kolege nikada neće zaboraviti.

Sakrila svoje fotke po kancelariji

“Petak je bio moj posljednji dan i bila sam jedina iz svog tima koja je dobila otkaz, što je bilo baš grozno. Kako bih im dokazala da zapravo nikad neću otići, sakrila sam svoje fotke po cijeloj kancelariji i pored njih napisala razne poruke”, ispričala je.

U ponedjeljak je saznala kako su njene sada već bivše kolege cijeli dan u potrazi za fotkama koje skupljaju i lijepe na ploču. Međutim, postoji još jedna fora zbog koje stvari postaju još više haotične.

“Najbolji dio moje podvale je da sam numerirsala fotke, ali neki brojevi nedostaju. Misliće da nisu pronašli sve”, rekla je Mersi i zatim prasnula u smijeh.

Video je prikupio pet miliona lajkova, a tiktokeri su komentarisali njen potez.

Javili se tiktokeri

“Preskakanje brojeva je totalno okrutno, odobravam”, napisala je tiktokerka, dok se drugi nadovezao: “Sad će sigurno požaliti što su ti dali otkaz.”

Ali bilo je i onih koji su se pohvalili vlastitim osvetama.

“Kad sam odlazila sa starog posla, ostavila sam malene patkice po cijeloj kancelariji. Rekla sam im da ih ima 200, a zapravo ih je bilo samo 34. Još uvijek ih traže”, otkrila je tiktokerka.

Izvor: ATV