“Local Steak House” rajsko mjesto za predah u svako doba dana

11.07.2023. - Vodič kroz grad

Ljeto je idealno za pauzu od užurbanog ritma svakodnevice na omiljenim terasama u gradu. Tokom vrelih mjeseci uglavnom tražimo mjesta sa lijepom baštom, odnosno terasom, u kojoj ćemo popiti kafu, ručati ili uživati u muzici uživo.

Pomalo skrivene lokacije okružene zelenilom i dovoljno daleke od gradske buke, pretvaraju se u mjesta idealna za odmor.

Ukoliko ovo ljeto provodite u Bijeljini ili vas put nanese u ravnu Semberiju, mjesto koje ne smijete zaobići je “Local Steak House”, svima dobro poznat po svojoj velikoj i elegantno uređenoj bašti,  skriveni raj koji ispunjava vaša čula i pruža nezaboravno gastronomsko iskustvo.

Ovdje ćete probati neka od najukusnijih jela, opustiti  se uz bogat izbor pića, dok petkom i subotom imate priliku zaboraviti na sedmicu iza vas uz muziku uživo.

“Naš vrhunski kulinarski tim kreira jedinstvene jelovnike inspirisane sezonskim sastojcima, lokalnom tradicijom i svjetskim gastronomskim trendovima. Svaki zalogaj je posebno osmišljen kako bi vam pružio gastronomski doživljaj koji će probuditi vaša nepca i zadovoljiti sva vaša čula.

Ljubazno i profesionalno osoblje potrudiće se da vam ljetna bašta bude omiljeno mjesto za dnevni i noćni izlazak”, poručuju iz “Local Steak House”.

Ukoliko ovog ljeta još niste posjetili “Local Steak House”, mjesto sa odličnom hranom, vinom, enterijerom i još boljom atmosferom, naš topli savjet je da zaboravite na iskušavanje sreće i da svoje mjesto rezervišete na vrijeme. Instagram: local_steak_house_

Bijeljina.com