Završen treći “Bijeljina kup”

04.07.2022. - Sport

Fudbalski teren u Tombaku u protekla tri dana bio je mjesto održavanja trećeg po redu „Bijeljina kupa“. Takmičenje je završeno danas, a organizator je bila Škola fudbala „Junajted“ (United).
Učestvovale su ekipe malih fudbalera rođenih u periodu od 2009. do 2015. godine.

Trener u školi fudbala „Junajted“ (United), Miodrag Ivanišević, uputio je čestitke mladim fudbalskim nadama na postignutim uspjesima, ali i izdržljivosti i profesionalizmu, jer su se odlučno suprotstavili ne samo protivnicima na terenu, već i visokim temperaturama.

“Dječaci su zaslužili sve pohvale, jer su uslovi za igru bili veoma teški i naporni”,  rekao je Ivanišević.

On je pojasnio da su učešće na takmičenju uzele šezdeset i četiri ekipe, što je oko sedam stotina dječaka, te da je posjećenost utakmica bila veoma dobra – ukupno tri hiljade gledalaca.
Ne skrivajući zadovoljstvo zbog uspješno realizovanog turnira, Ivanišević je izrazio zahvalnost svima koji su pomogli organizaciju ovog trodnevnog događaja.

” Kad god imamo neki sportski događaj u sopstvenoj organizaciji, ne izostane ni podrška. Prošle godine je organizovana „Liga“, a pomoć  je došla od strane Gradske uprave. Ove godine Grad Bijeljina je pomogao održavanje „Bijeljina kupa“, a ja im se ovim putem zahvaljujem”, naglasio je Ivanišević.

Pehari su, između ostalih, otišli u ruke Akademije fudbala iz Modriče, Škole fudbala „Nacional“ iz Bijeljine, kao i ekipe „Soccer kids“, takođe iz Bijeljine.

Bijeljina.com/Foto:Gradbijeljina.org