Zapjevao usred Španije, sve zbog Srbije i zlata! (Video)

16.09.2023. - Sport

Novak Đoković je javno rekao da mu je sada do kraja sezone cilj da sa Srbijom osvoji Dejvis kup, a i na ovom videu se vidi koliko mu nastup za nacionalni tim znači.

Novak Đoković i Srbija spremni su za posljednji meč grupne faze finala Dejvis Kupa. Srpski teniseri su u prvom okršaju savladali Južnu Koreju sa 3:0, a onda im se pridružio najbolji teniser svijeta i uz njegovu pomoć su dobili Špance 3:0. Sada je na redu meč za prvo mjesto u kome će se sastati sa takođe neporaženom selekcijom Češke.

Pred meč smo vidjeli da u timu vlada sjajno raspoloženje, a Novak Đoković je vodio pjesmu u svlačionici! Nekoliko sati pred početak mečeva protiv Čeha pjevao se “Marš na Drinu” u svlačionici Srbije!

Ovaj meč bi trebalo da bude na programu od 15.00 časova kada je zakazan prvi singl dana. Zatim će se igrati i drugi singl meč, a sve će biti završeno dublom.

Pogledajte kako srpski teniseri pjevaju “Marš na Drinu” u svlačionici:

Selektor Viktor Troicki za ovaj meč osim Novaka Đokovića može da računa na Lasla Đerea, Miomira Kecmanovića, Dušana Lajovića i specijalistu za dubl Nikolu Ćaćića. Sa druge strane igraju 119. na svijetu Tomaš Mahač, 149. na ATP listi Jirži Lehečka, kao i 151. na listi Jakub Menšik. Njihov specijalista za dubl je Adam Pavlašek, 57. dubl igrač svijeta.

Izvor: Mondo