Novak Đoković je kralj tenisa! (Video)

11.01.2024. - Sport

Prvi gren slem u sezoni pokazao poštovanje Novaku Đokoviću pred početak turnira.

Responsive image

Novak Đoković je rekorder po broju grend slem titula, sedmica na prvom mjestu ATP liste, pehara osvojenih na Masters turnirima, godina koje je završio kao prvi na ATP listi… I brojnih drugih! Između ostalog, Novak je ubjedljivo prvi kada je riječ o osvojenim trofejima na Australijan openu – trenutno ih ima 10, a najbliži pratioci su ostali na šest i više neće imati prilike da ga sustignu jer su penzioneri. Zbog svega toga je jasno, Đoković je teniski kralj, posebno u Australiji! Pogledajte objavu:

Ali, Novak je gladan novih uspjeha. Želi i 11. titulu u Melburnu, želi 25. grend slem u karijeri, želi da dodatno pomjera granice tenisa u godinama koje dolaze. Možda čak i sa više motiva nego kada je prije više od 15 godina prvi put igrao na Australijan openu. Izuzetno je motivisan da i ove sezone napravi veliki rezultat u Melburnu, a to publika u Australiji jedva čeka.

Kada je Đoković prisutan na Australijan openu spektakl je zagarantovan, pa je turnir iskoristio drugi snimak da pokaže neke od najboljim momenata koji su se dogodili kroz istoriju. Pošto je saznao put kojim će ove godine ići do trofeja, Novak može da se fokusira na stvaranje novih uspomena – i sebi i publici u Melburnu.

Izvor: Mondo