Srpski fudbaler postao funkcioner u bijeljinskom prvoligašu

20.05.2022. - Sport

Srpski fudbaler Luka Jović, član slavnog Real Madrida, postao je ujedno i funkcioner Zvijezde 09 i biće zadužen za sportska pitanja u ekipi koja igra u Prvoj ligi Republike Srpske.

Jović,24, želi na ovaj način da, kako se navodi iz kluba, pomogne mladima širom regiona, ali i klubu iz svog rodnog grada.
Kako se navodi u saopštenju kluba, on je s sadašnjim rukovodstvom kluba podijelio svoje ideje i viziju koje bi klub podigle na viši nivo i od njega napravile konkurentnog rivala na terenima širom države.Reprezentativac Srbije je napomenuo da će treninge i rad s nogometašima Zvijezde 09 biti povjeren stručnom i pouzdanom timu eksperata koji će raditi u interesu kluba i daljeg prosperiteta igrača.

“Prijateljstvo s osnivačem i predsjednikom kluba Borisom Stanišićem presudilo je da se uključim u rad kluba Zvijezda 09. Želio bih da u narednim godinama klub izraste u stabilnog i konkurentnog premijerligaša koji će biti rasadnik talenata. Radit ćemo na tome da osiguramo najbolje uslove za napredak mladih igrača”,  izjavio je Jović.

Fudbalski klub Zvijezda 09 osnovan je 2009. godine u Etno selu Stanišići u Bijeljini, a trenutno se nalazi na četvrtom mjestu na tabeli Prve lige RS.

Izvor:Glas Srpske/Foto:Zvijezda 09