Reflektori obasjali plastični teren FK ’’Radnik’’ Bijeljina (foto)

03.05.2023. - Sport
Sinoć su na stadionu FK ’’Radnik’’ Bijeljina pušteni u rad reflektori na plastičnom terenu.

-Ljetos smo podvukli da je ključni segment profesionalizacije našeg kluba ulaganje u infrastrukturu. Od tog trenutka do danas, uradili smo mnogo. Ali večerašnje puštanje u rad reflektora na plastičnom terenu posebno se izdvaja, izjavio je predsjednik Radnika Nedeljko Ćorić.

-Od večeras sve naše omladinske selekcije mogu trenirati u jedinstvenim grupama, a ne po smjenama kako je to ranije bio slučaj zbog školskih obaveza, a umnogome je olakšan posao trenerima koji će sada imati kompletan tim na raspolaganju u jednoj grupi i mogućnost dodatnog unapređenja igre, kaže Ćorić.

-Ovo će predstavljati poseban benefit za našu juniorsku selekciju predvođenju stručnim štabom na čelu sa trenerom Ognjenom Subotićem, čiji sam trening posjetio večeras, nastavio je predsjednik FK ’’Radnik’’ Bijeljina, Nedeljko Ćorić.

Nedeljko Ćorić, Ognjen subotić

-S obzirom da je juniorska selekcija posljednji stepenik do ulaska u prvu ekipu, poseban fokus ove sezone je upravo na radu te selekcije. Pored glavnog trenera i šefa omladinske škole koji prate njihov rad, ovoj selekciji zimus je priključen trener golamana i kondicioni trener, ističe Ćorić.

-Uz svu neophodnu opremu, rekvizite i naravno reflektore koji će omogućiti grupni rad, obezbjeđeni su maksimalni uslovi selekciji od koje očekujemo da narednih godina iznjedri nosioce igre naše prve ekipe, zaključio je Nedeljko Ćorić predsjednik bijeljinskog Radnika.

 

izvor/FOTO:DešavanjauBijeljini