Sportski direktor Zvijezde 09 ponosan na istorijski transfer, pa najavio još jedan odlazak

22.07.2024. - Sport

Bijeljina je ovih dana u središtu pažnje fudbalske javnosti nakon što je objavljeno da je Saliman, jedan od najperspektivnijih igrača Zvijezde 09, prodat slovačkom klubu Podbrezova za više stotina hiljada maraka.

Ovaj transfer predstavlja veliki korak naprijed za mladog igrača i potvrdu kvalitetnog rada sa mladim igracima u fudbalskom klubu Zvijezda 09.

Saliman, koji se istakao svojim izvanrednim igrama u Premijer ligi BiH, privukao je pažnju brojnih skauta iz Evrope. Njegova brzina, preciznost i instinkt za golom učinili su ga jednim od najtraženijih mladih fudbalera u regionu. Podbrezova, koja se takmiči u prvoj ligi Slovačke, prepoznala je njegov potencijal i odlučila da investira značajna sredstva kako bi ga dovela u svoje redove.

FOTO: USTUPLJENA FOTGRAFIJAFOTO: USTUPLJENA FOTGRAFIJA

Sportski direktor Zvijezde 09, Stefan Petrović, nije krio zadovoljstvo ovim transferom.

“Ovo je veliki uspjeh za naš klub i potvrda da se u Zvijezdi 09 kvalitetno radi sa mladim igračima. Vjerujemo da će Saliman imati sjajnu karijeru u Podbrezovi i ponosni smo što smo deio njegovog fudbalskog puta”, izjavio je Petrović.

Osim ovog transfera, iz kluba stižu najave da je u pripremi još jedan veliki transfer. Iako detalji još nisu otkriveni, spekuliše se da je riječ o još jednom talentovanom igraču koji bi mogao da krene stopama Salimana i ostvari prelazak u neki od velikih klubova.

Na kraju, Petrović se zahvaljuje čitavom rukovodstvu i upravi kluba na čelu sa predsjednikom Borislavom Stanišićem za svoj doprinos u ovom velikom transferu.

Izvor: Srpska info