Pogoršalo se zdravlje Siniše Mihajlovića

14.12.2022. - Sport

Italijanski novinar se oglasio o Siniši Mihajloviću i njegovoj bolesti i zabrinuo sve.

Novinar iz Rima se poslije raznih priča u javnosti da se stanje Siniše Mihajlovića pogoršalo, oglasio i objasnio šta se zapravo dešava sa srpskim stručnjakom.

“U 11:53 Siniša Mihajlović je stabilno. Vijesti koje se pojavljuju u medijima su potpuno lažne. Istina je da mu se u posljednjih nekoliko sati zdravstveno stanje pogoršalo. Okružen je naklonošću svojih najbližih, koji ga tješe. Ova navala objava o njemu je užasna”.

Podsjetimo, Miha se godinama unazad bori sa leukemijom. Dijagnostikovana mu je 2019. godine, a o tome je javno obavijestio sve medije u Italiji.

Iako je bio teško bolestan, nastavio je da vodi Bolonju. Poslije tri ciklusa hemoterapije bio je podvrgnut transplantaciji koštane srži.

Lavina komentara o zdravlju Siniše Mihajlovića krenula je kada je drugi italijanski novinar, Klement Mimun, na svom Tviter nalogu objavio nešto što je sve zabrinulo.

“Naprijed Siniša” – napisao je novinar koji je poznat kao veliki navijač Lacija.

Mihajlović je početkom septembra dobio otkaz u Bolonji nakon što je bio bez pobjede, uz tri osvojena boda, nakon prvih pet kola italijanskog prvenstva. Srpski stručnjak ranije u trenerskoj karijeri vodio je Katanju, Fiorentinu, reprezentaciju Srbije, Sampdoriju, Milan, Torino i lisabonski Sporting. Kao igrač bio je član Borova, Vojvodine, Crvene zvezde, Rome, Sampdorije, Lacija i Intera.

Izvor: Srpskainfo