Kad je čuo pjesmu, Đoković izašao pred navijače! (Video)

03.08.2024. - Sport

Sjajna scena iz Pariza gdje su Novak Đoković i navijači iz Srbije zajedno slavili ulazak u finale.

Na društvenim mrežama postao je hit snimak na kojem se čuje kako Srbi pjevaju “Izađi, Nole”, a zatim se pred njima pojavljuje najbolji srpski sportista. Novak Đoković nije mogao mnogo vremena da provede sa srpskim navijačima u Parizu, ali je ipak iskoristio trenutak da ih pozdravi i zahvali im se za podršku koju dobija tokom Olimpijskih igara.

Oduševljenje je nastalo kada se Đoković pojavio pred navijačima, ali se on nije tu zaustavio. Prišao je grupi i pozdravio se sa onima u prvim redovima, dok bodrenje najboljeg svih vremena nije prestajalo.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Nema sumnje da će Novak Đoković veliku podršku srpskih navijača imati i u finalnom meču koji je na programu u nedjelju po podne. Rival za zlato na Olimpijskim igrama biće Karlos Alkaraz, koji ga je nedavno savladao u finalu Vimbldona, a koji takođe nije izgubio nijedan set na putu do finala u Parizu.

Novak Đoković je rekorder po broju grend slem titula, titula sa Mastersa i sa Završnog mastersa, ubjedljivo je prvi po broju nedjelja provedenih na čelu ATP liste, ima pozitivan skor protiv najvećih rivala Rodžera Federera i Rafaela Nadala… Sa Srbijom je već osvojio Dejvis kup i ATP kup, a na Olimpijskim igrama nadmašio je svoj najbolji rezultat jer je imao bronzu iz Pekinga 2008. godine. Osvajanje zlatne medalje praktično je posljednji veliki cilj njegove prebogate karijere.

Izvor: Mondo