Momak mu prišao, a Rodžer nije mogao da zamisli šta će se desiti! (VIDEO)

12.06.2022. - Sport

Nismo navikli da legendarnog švajcarskog tenisera Rodžera Federera vidimo u kafani, ali je događajima u tom ambijentu on bio još više iznenađen.

Vjerovatno nikada ranije niste vidjeli Rodžera Federera u ambijentu koji podsjeća na klasičnu srpsku kafanu, ali očigledno je kako je švajcarski teniser u smiraj karijere našao način da uživa. Dok je sa društvom sjedio za kafanskim stolom, Federeru je prišao navijač koji ga je oduševio.

Momak koji je prišao sa drugog kraja kafane imao je na lijevoj podlaktici tetovažu posvećenu upravo čovjeku koji je bio u karijeri osvojio 20 grend slem titula.

Ti si moja najveća inspiracija, nisam očekivao da ću te ovdje sresti. Stvarno imam tvoju tetovažu“, rekao je momak prije nego što je prišao Rodžeru.

Ostlai gosti u kafani bodrili su ga da pokaže Švajcarcu šta je to istetovirao na ruci, a nakon kraće pauze momak je stvarno prišao stolu za kojim je sjedio Rodžer Federer. Pokazao mu je podlakticu na kojoj je tetovaža teniskog terena, uz poruku “Ne postoji način da se izbjegne napoiran rad, on se mora prihvatiti“, koja je Federerov zaštitni znak.

Rodžer je ostao u šoku zbog toga, ali je brzo reagovao na pravi način. Morao je da ustane i zagrli momka koji mu je prišao i kojem je očigledno idol.

Pogledajte ovu situaciju:

Izvor:Mondo/Foto:REDDIT/KHL3O/PRINTSCREEN