Moćna poruka svima od Andrije Miloševića nakon uspjeha košarkaša Srbije

05.09.2023. - Sport

Košarkaši Srbije plasirali se u polufinale Mundobasketa pošto su sa 87:68 savladali favorizovanu Litvaniju.

Srbi širom svijeta ponosni su na uspjeh reprezentacije i masovno šeruju njihove fotografije i reakcije nakon prolaska, a i mnoge javne ličnosti pružile su podršku košarkašima.

Jedan od njih je i glumac Andrija Milošević, koji se oglasio video snimkom na svom Instagramu i obratio se sportistima.

Andrija nije krio sreću niti je ikada, kako je i on sam istakao, sumnjao u uspjeh najboljih srpskih košarkaša i njihovog plasmana na pomenutom takmičenju.

“Bogdan, molim? Jović, molim? Drugi Jović, molim? Milutinov, molim? Dajte ljudi, nemoj, nemojmo, mislim nemojmo, samo nemojmo. Kad bi mi jednom u životu nemojmo”, poslao je Andrija jaku poruku i pružio podršku reprezentaciji Srbije.

Podsjetimo, sada čekamo rivala u borbi za finale, to će biti Kanađani ili Slovenci, a odgovor na to pitanje dobićemo sutra tokom popodneva po srpskom vremenu.

Ova utakmica je bila važna našim momcima iz nekoliko razloga, a jedan od njih jeste Boriša Simanić koji je završio u bolnici i koji je izgubio svoj bubreg tokom šampionata.

Koliko je sama pobjeda bila važna Orlovima, pokazuje i snimak košarkaša tokom slavlja, kada su padali jedni drugima u zagrljaje i to doslovno.

Izvor: ATV