Legende Crvene zvezde u loži, evo ko je sve bio na Sen Deniju!

28.05.2022.

Poznati srpski asovi pratili su meč sezone na Sen Deniju.

Selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi i trener Crvene zvezde Dejan Stanković u Parizu su pratili finale Lige šampiona i uživali u spektaklu Liverpula i Real Madrida. Dvije legende srpskog fudbala i Crvene zvezde bile su zajedno u loži, iz koje je utakmicu pratila i delegacija Fudbalskog saveza Srbije, na čijem su čelu bili Piksi i gensek Jovan Šurbatović.

Stojković je prije dva dana bio na stadionu “Rajko Mitić” i video je uživo pobjedu Zvezde protiv Partizana u finalu Kupa Srbije, a na toj utakmici su Delije iznijele transparent protiv Piksija. Povodom te parole reagovao je i slavni košarkaš i funkcioner FK Crvena zvezda Vladimir Cvetković.

“Nije mi jasan razlog. Piksi je veliko srpsko, svjetsko i Zvezdino ime, ne znam zašto je to tako. On je Zvezdina zvijezda, zasluženo”, rekao je Cvetković, dok se o toj poruci nije oglašavala ni Zvezda, ni Piksi. U međuvremenu, Stojković je otputovao u Pariz, a u ponedjeljak će se vratiti na početak priprema za utakmice Lige nacije, dok će Stanković iskoristi naredne dvije nedjelje za kratki odmor pred početak priprema za skori početak nove sezone sa crveno-bijelima.

Izvor:Mondo/Foto:FSS