Kirjos dolazi u Banjaluku na megdan Đokoviću?

07.11.2022. - Sport

Između srpskog tenisera Novaka Đokovića i Australijanca Nika Kirjosa vladalo je svojevremeno veliko rivalstvo, može se reći čak i neprijateljstvo, a onda se sve promjenilo i njih dvojica su postali veliki prijatelji. Kirjos je čak i najavio da će uskoro doći da odigra meč sa Noletom, a pojedini mediji u Srbiji navode da bi to moglo da se desi u Banjaluci.

Sve je počelo od momenta kada je Kirjos bio jedan od rijetkih tenisera koji mu je pružio podršku kada su ga vlasti Australije onemogućile da brani titulu na Australijan openu.

Kulminacija dobrog odnosa Novaka i Nika viđena je tokom finala Vimbldona, kada su nakon meča imali prijateljske riječi jedan prema drugom, ali i zagrljaj koji je djelovao nezamislivo ranije.

Iz ovog dobrog odnosa izgrađena je i osnova za dalje, pa je tako Kirjos najavio dolazak u Beograd. Naime, dok je odgovarao na pitanja svojih fanova na Instagramu, dobio je jedan i vezan za duel protiv Novaka, kada je Kirjos otkrio ekskluzivu.

“Novak i ja ćemo sljedeće godine imati revanš meč u njegovom rodnom gradu. Niko nije spreman za ovo”, napisao je Kirjos uz nekoliko emotikona koji ilustruju gromove.

Ostaje samo pitanje da li je Kirjos mislio na dolazak na Serbia open, koji će naredne godine biti održan u Banjaluci umjesto u Beogradu, ili su on i Novak smislili neku novu atrakciju, koja bi bez sumnje bila spektakl o kojem bi pričao cijeli svijet, piše Telegraf.

Izvor: Nezavisne