Jokić snimljen tokom ekstremnog skoka u Taru, ne prestaje uživati u prirodnim ljepotama (Video)

14.07.2023. - Sport

Nakon najbolje sezone života i osvajanja šampionske titule u NBA ligi, Nikola Jokić ne prestaje s uživanjem na odmoru, a snimci koji se pojavljuju na društvenim mrežama malo po malo postaju viralni.

Jokić je, nakon osvajanja titule NBA lige i priznanja za MVP-ja finala, prvo odmarao u svojoj Srbiji, gdje je boravio s porodicom, ali i pratio utrke konja. Nakon toga, kratko je otputovao u Italiju, a onda je danima bio i u Bosni i Hercegovini te je odmarao na rijeci Drini.

Odatle se zaputio na rijeku Taru, gdje danima uživa u raftingu, ali i nedirnutoj prirodi. Odatle nam svakodnevno dolaze vrlo interesantni snimci.

Prolaznici su ga pozdravljali, pjevali mu pjesme i skandirali “MVP”, a za to vrijeme srbijanski košarkaš se okušao i u plivanju rijekom Tarom, ali i ekstremnim skokovima.

Tako se Twitterom širi snimak ekstremnog skoka u rijeku Taru. Jokić je uzeo zalet iz šume i skočio u Taru s velike visine, time podigavši pažnju na društvenim mrežama.

Jokić je danima na Tari zajedno sa svojim bratom Nemanjom, a nema sumnje da će mu odmor u prirodi pomoći da još bolji i spremniji dočeka novu sezonu u NBA ligi.

Izvor:Klix