Hit snimak – Mitrović na meču pogodio srpskog navijača u glavu!

26.11.2022. - Sport

Aleksandar Mitrović pogodio je u glavu jednog srpskog navijača u Kataru.

Srbija je izgubila od Brazila u prvom meču Svjetskog prvenstva (2:0), a jedan srpski navijač postao je hit na društvenim mrežama zbog jednog detalja. Njega je tokom utakmice u glavu pogodila lopta koju je šutnuo Aleksandar Mitrović. I sve to u momentima dok je pravio snimak za društvene mreže. Ubrzo je sve to objavio.

Na svom “TikTok” nalogu postavio je snimak na kom je bio sa sestrom i u momentima kada su razgovarali, dogodio se trenutak za pamćenje.

Da hoće jedna lopta da mi padne, ovo je moja sestra“, izgovorio je momak i u tom momentu mu je telefon umalo ispao. “U je**te, puče nas lopta. Pukla me lopta, brate moj. Kakve sam sreće“, pričao je mladić sa širokim osmijehom na licu, ni sam nije mogao da vjeruje šta se desilo.

Vidi se i da su ljudi oko njega bili nasmijani, ni oni nisu mogli da vjeruju šta se dogodilo. Eto, u trenucima kada je pričao o toj lopti, baš ona ga je pogodila. Imaće uspomenu za cijeli život, a možda se pojavi i na narednim mečevima “orlova”.

Sljedeći je u ponedjeljak protiv Kameruna (11 časova) i tim Dragana Stojkovića mora da dođe do tri boda ukoliko želi plasman u narednu rundu takmičenja.

Izvor:Mondo/Foto:PROFIMEDIA/TIKTOK/SCREENSHOT/KIKILEEE1