Dino Merlin “preselio” Crvenu zvezdu u “Pionir”, a ranije se “sklonio” Partizanu

16.11.2023. - Sport

Crvena zvezda će se bar jednom ove sezone vratiti u “Pionir”. Crveno-bijeli će igrati sa Mornarom u osmom kolu ABA lige od 20 časova na staroj adresi, a razlog za to je – Dino Merlin. Poznati pjevač iz Bosne i Hercegovine prvo je napravio problem Partizanu, a sada i Zvezdi. 

50.jpeg

On je prvobitno zakazao koncert u Beogradskoj Areni u petak 17. novembra, ali onda je to uspjelo da se riješi tako što je svoj prvi nastup u Beogradu pomjerio za dan kasnije. Ipak, Crvena zvezda meč ABA lige neće moći da odigra u ponedjeljak kako je planirano zato što je Dino Merlin zakazao čak četiri koncerta u “Areni”.

Prvi je 18. drugi 19. a iako postoji pauza i druga dva nastupa su 21. i 22. novembra nije moguće pripremiti “Arenu” na vrijeme za košarkaški meč između dva nastupa estradnog umjetnika. Zbog toga će Zvezda Barane dočekati u “Pioniru” i već je navela na koji način će nosioci sezonskih karata moći da prisustvuju ovom meču.

Prije te utakmice Crvenu zvezdu očekuje gostovanje u Pireju gdje će Olimpiakos dočekati beogradske crveno-bijele od 20:15 u četvrtak. Što se ABA lige tiče Zvezda je na diobi prvog mjesta sa ekipom Budućnosti iz Podgorice. 

Izvor:Kurir