Bogdanović ponosan na srebro i saigrače (Video) | Bijeljina.com

Bogdanović ponosan na srebro i saigrače (Video)

10.09.2023.

Kapiten Bogdan Bogdanović je poslije poraza Srbije od Njemačke u finalu Mundobasketa pred novinare izašao hladne glave i govorio je o dobrim stvarima koje je naš tim na šampionatu uradio.

Kapitenova poruka za saigrače je bila ponosan sam na vas!

Vratio se na početak priprema kako bi prikazao koliko je uspjeh veliki.

“Kad smo počinjali niko nije vjerovao u nas uopšte. Samo mogu da kažem da sam presrećan zbog ove grupe momaka, ponosan na njih zbog toga kako su pristupili od samog početka. Mnogo je rada uloženo i vremena, preponosan sam na svakog”, poručio je Bogdanović.

Izjava Bogdana Bogdanovića

Da li je moglo drugačije da je jedan šut Marka Gudurića ušao, Bogdan kaže da je moglo, ali da je baš to što jedna lopta može da odluči o svemu jeste ono što je košarka.

“To je košarka, jedna lopta uđe, jedna ne. Mogli smo malo bolje u odbrani. To je košarka, nekad dobiješ, nekad izgubiš”, ističe kapiten Orlova.

Osvrnuo se i na protivnika iz finala.

“Ova ekipa Njemačke je građena godinama, pookazali su da su najbolji, ali mi ne gledamo druge nego sebe”, navodi Bogdan.

Reprezentativci su plakali, a kapiten im je poslao poruku da će tek u budućnosti da shvate kakav su uspjeh napravili.

“Ovo će tek kroz par godina da se vidi koji je uspjeh. Loše je kad se završi turnir porazom, ali igrali smo finale. Treba da budemo presrećni što smo došli uopšte do ovde”, zaključio je Bogdanović

Izvor: Srpska info