Završen Sunrise Beach Volley Tour BetOle.ba 2024. Bijeljina

15.07.2024. - Sport

U Bijeljini je sinoć završen Sunrise Beach Volley Tour BetOle.ba 2024. Bijeljina! 

Pobjedu i nagradu od 2.000km je odnijela ekipa iz Hrvatske ( par Devald/Vuk ), drugo mjesto i nagradu od 1.000km su osvojili momci iz BiH i Srbije ( Mandić / Nikolić), a treće mjesto i nagradu od 400km je osvojio par iz Srbije ( Ilić/Ćirović).

Nagrade su predali Marko Milić direktor firme Siming d.o.o. , Milan Katić reprezentativac Srbije i Svijetlan Vujadinović-Jopa vlasnik Tekvando kluba ,,Jopa”.

Prijavama ekipa iz Slovenije , Ukrajine, Brazila, cijelog regiona ( Srbija, Crna Gora, Hrvatska i BiH ) ovaj turnir je pokazao karakter medjunarodnog turnira koji je prikazao najkvalitetniju odbojku koju možemo vidjeti ovog ljeta na našim prostorima.

Bojan Novokmet, organizator turnira je izjavio: 

,,Ovom prilikom bih se zahvalio svim sponzorima koji su pomogli naš projekat, jer bez njih ništa od ovoga ne bi bilo moguće.

Posebno bih se zahvalio našem pokrovitelju, predsjedniku Republike Srpske gospodinu Miloradu Dodiku, zlatnom sponzoru firmi Bet Ole, našem ministru trgovine i turnizma Republike Srpske gospodinu Denisu Šuliću, direktoru Autoputeva gospodinu Nedeljku Ćoriću, dekanu Pedagoškog fakulteta prof.dr Daliboru Steviću i svim ostalim sponzorima koji su prepoznali najkvalitetniju odbojkašku priču u našoj državi.

Očekuje nas poslednji u nizu naših turnira za ovu godinu, turnir u Gradišci, koji će imati najveći nagradni fond do sada što se tiče naših prostora ( 1.mjesto 2.500€ / 2.mjesto 1.000€ / 3.mjesto 500€ ) i nema sumnje da će ekipe biti silno morivisane .

Očekujemo da ljubitelji odbojke ispune tribine i prostor pored terena BOK Jankovac, jer sve ovo radimo radi publike i radi promocije jednog od najljepših olimpijskih sportova! 

Bijeljina.com