Bijeljina grad u Srbiji? Sviđa mi se to! Amerikanci greškom napravili haos na mrežama, Dejan nema ništa protiv nje!

16.08.2022. - Sport

Mladi fudbaler Dejan Joveljić tokom cijele sezone u centru pažnje zbog golova, a sada i zbog mjesta rođenja.

Veliki kiks napravila je osoba koja vodi Tviter profil Los Anđeles Galaksija, a u centru pažnje našao se srpski fudbaler Dejan Joveljić. Nakon još jedne sjajne partije nekadašnjeg napadača Crvene zvezde u MLS ligi, administrator je želio da ga pohvali, ali je izazvao revolt na Balkanu!

Zapravo, ljudi iz Bosne i Hercegovine pobunili su se zbog greške koja se pojavila u tvitu. Amerikanci su Joveljićevo rodno mjesto Bijeljinu “preselili” u Srbiju, što je izazvalo burne komentare ispod objave.

Tvit Los Anđeles Galaksija ubrzo je izbrisan zbog greške i negativnih komentara koji su se nizali ispod njega, ali dokaz postoji u formi skrinšota. Uz emodži koji pokazuje mišiće, LA Galaksi je želio da pokaže kakav je put Joveljić prešao u karijeri i kako je stigao do Los Anđelesa. Uradili su to pomalo nespretno i našli se na udaru.

Inače, na ovu objavu kluba reagovao je i sam fudbaler. Dejan je napisao da mu se sviđa tekst iz tvita, što je izazvalo još više komentara. Navijači iz Bosne iz Hercegovine objašnjavali su mu gdje se nalazi Bijeljina u kojoj je rođen, a bilo je i mnogo onih koji su stavljali zastavu BiH.

Pogledajte Joveljićev tvit, u kojem je stavio: “Sviđa mi se natpis!”

Love the caption! 😍🇷🇸 https://t.co/tPhubkAEsM

— Dejan Joveljić (@JoveljicDejan) August 15, 2022

Izvor:Agencije