Završeno 3. kolo PVL lige u sportskom centru Sportisimo u Trnjacima

20.09.2024. - Sport

Treće kolo PVL amaterske fudbalske lige, održano večeras u sportskom centru Sportisimo u Trnjacima, donijelo je uzbudljive utakmice, odličnu atmosferu i puno sportskog nadmetanja. Timovi su pokazali visok nivo igre, a rezultati su dodatno zakomplikovali borbu na terenu.

AD Komunalac- Delta 6:3

U jednoj od najuzbudljivijih utakmica trećeg kola PVL lige, tim Delta je nadigrao AD Komunalac rezultatom 6:3

AD Komunalac se borio do poslednjeg trenutka, ali Delta je bila previše jaka u ovom susretu. Igrač utakmice Filip Mirić bio je ključni faktor u ovoj pobjedi postigavši tri gola, dok su još strijelci za Deltu bili Tojić, Jovanović i Grujičić.

Strijelci poražene ekipe: Šajtanović,Todorović i Lazić.

Beli Orlovi – Presen DOO Maribor 2:7

Presen DOO Maribor je demonstrirao svoju nadmoć u ovom kolu, savladavši Bele Orlove ubjedljivim rezultatom 7:2.  Igrač utakmice Nemanja Rakić, Presen DOO Maribor (4 gola) , strijelci: Lakić,Lukić i Mrkajić, dok je oba gola za Bele Orlove dao Pavlović.

FK Kolektiv – FK Sinđelić 3:3

Treće kolo PVL lige donijelo je  3:3. U meču punom preokreta, oba tima su pokazala borbeni duh, strijelici ekipe Kolektiv bili su: Sekulić, Maksić i Pantić a za Sinđelić, Jovanović i Sekulić koji je postigao dva gola. Igrač utakmice Mile Sekulić.

DM Elektro BN – Srbija 5:3

DM Elektro BN je ostvario važnu pobjedu protiv ekipe Srbija rezultatom 5:3 u uzbudljivom susretu trećeg kola PVL lige. Iako je Srbija pružila snažan otpor i po DM Elektro BN tigla tri gola, DM Elektro BN je dominirao napadom i osigurao pobjedu sa pet postignutih golova. Strijelci za DM Elektro BN bili su Ilić, Vasić i Đuerin, dok golove za Srbiju postigli Iljić, Rašević i Mitrović. Igrač utakmice Dragn Vasić.

Petlovača – Auto Stakla Sale 4:4

U izuzetno uzbudljivom meču trećeg kola PVL lige, Petlovača i Auto Stakla Sale odigrali su neriješeno 4:4. Oba tima su se smjenjivala u vođstvu, ali nijedna ekipa nije uspjela da zadrži prednost do kraja. Utakmica je obilovala šansama i golovima, a na kraju su obje ekipe podijelile bodove u pravom fudbalskom spektaklu. Igrač utakmice Slaviša Kajtaz istakao se sjajnom igrom postigavši dva gola za ekipu Auto Stakla Sale, pored njega su još bili strijelci Todorović i Radojević, ok su strijelci Petlovače bili Đurđević i Isailović.

Vagolani – FK Balatun 2:0

Vagolani su ostvarili značajnu pobjedu protiv FK Balatun rezultatom 2:0 u trećem kolu PVL lige. Tim Vagolana kontrolisao je igru tokom cijele utakmice, a njihova efikasnost u napadu dovela je do dva postignuta gola. Kao najbolj iigrač posljednje utakmice 3.kola istakao se Bojan Vujić ,strijelci su biili Mićić i Bogdnović.

 Trenutno stanje na tabeli:

Četvrto kolo PVL lige sljedećeg petka donosi još uzbudljivih fudbalskih susreta, gdje će se timovi boriti za važne bodove u borbi za vrh tabele. Očekuje nas niz atraktivnih utakmica koje će zasigurno privući pažnju ljubitelja fudbala.Navijači su pozvani da dođu i podrže svoje ekipe, jer svaki bod može biti presudan u borbi za najbolju poziciju na tabeli. Ne propustite priliku da uživate u spektaklu amaterskog fudbala!

Bijeljina.com