12 medalja za AK „Atletik“ iz Bijeljine u Zvorniku na uličnim trkama | Bijeljina.com

12 medalja za AK „Atletik“ iz Bijeljine u Zvorniku na uličnim trkama

20.05.2023.

Danas je povodom dana Grada Zvornika organizovana 7. Ulična trka gdje je učešće uzelo 20 članova AK „Atletik“ iz Bijeljine. Atletičari ovog kluba su učestvovali u trkama od predškolaca do devetog razreda i ostvarili fantastičan rezultat za Grad Bijeljinu.

„Ponovo smo dokazali da pored tehničkih disciplina dominiramo i u trčanju na 60m, 100m,300m i 400m. Osvojeno je 12 medalja plus dvije učesničke, ukupno 14 , što je rezultat za svaku pohvalu. Zlatne medalje su osvojili Ema Kovač, Bojan Milunović, Iskra Jović, Pavle Ilić, Dunja Lukić, Andrijana Kulić. Srebrne medalje su osvojili Dragan Senić i Anastasija Kulić. Bronzane medalje su osvojili Nika Vukićević, Edin Hamzić, Uroš Banduka i Anja Lukić“, rekli su iz AK „Atletik“.

Učesničkim medaljama nagrađeni su predškolci i prvačići Luka Senić i Sara Ivković, dok su četvrto mjesto zauzeli Katarina Banduka i Nikola Senić.

„Peto mjesto su zauzeli Dragoljub Knežević, Matej Rakić i Đorđe Ivković. Bravo i za Stevana Nestorovića koji je kao šestoplasirani prošao kroz cilj. Hvala roditeljima koji su danas odvojili vrijeme i bili na usluzi klubu kao i svaki put do sada. Timski rad i odlični treninzi moraju dati rezultate! Idemo dalje u nove pobjede!“, poručili su iz ovog bijeljinskog kluba.

Izvor: desavanjaubijeljini.com