Manifestacija “Zvorničko ljeto 2022” počinje koncertom Lepe Brene

29.07.2022.

Manifestacija “Zvorničko ljeto 2022” počinje 2. avgusta, koncertom Lepe Brene na ljetnoj pozornici gradske plaže.

Gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović kaže da su ove godine  planirani brojni sadržaji u okviru ove manifestacije.

“Jedan od njih svakako je  susret na mostu preko Drine predstavnika Zvornika i Malog Zvornika,koji će biti održan 3.avgusta.Tim susretima šaljemo ozbiljnu poruku da nas mostovi ,kao i rijeka Drina,spajaju a nikako razdvajaju”, rekao je Stevanović

Osim koncerata koji se tradicionalno održavaju na ljetoj pozornici gradske plaže , biće organizovani i brojni drugi sadržaji .U okviru manifestacije biće održana i regata .

Prema programu manifestacije, učetvrtak, 4. avgusta na gradskoj plaži planiran je koncert DŽenana Lončarevića.
U petak, 5. avgusta, biće otvorena “Ulica meda”, u večernjim časovima na gradskoj plaži koncert će održati Mitar Mirić, a na srednjovjekovnoj tvrđavi Đurđev grad biće premijerno prikazan film “Ne igraj na Engleze”.
U subotu, 6. avgusta, biće održana regata ,takođe,biće odigrana pozorišna predstava za djecu “Mjau mjau” na platou Muzičke škole, dok će na otvorenom biti prikazan film “Hoću muža”.
U nedjelju, 7. avgusta, biće održano sportsko ribolovno takmičenje u spremanju riblje čorbe “Zvornički kotlić”, dok će u večernjim časovima na gradskoj plaži koncert održati Đorđe David.

Koncertom Željka Samardžića,manifestacija “Zvorničko ljeto” biće završena 8. avgusta,kada grad Zvornik obilježava krsnu slavu – Svetu Petku Trnovu.

 

Bijeljina.com

.