Vrijeme ide na ruku ovim horoskopskim znacima, druga mladost je najbolji period u njihovom životu

18.09.2023. - Magazin

Kako kažu astrolozi, četiri horoskopska znaka postaju sve ljepši kako vrijeme ide. Da li ste vi rođeni u nekom od ovih znakova? Ili je možda vaš podznak na listi? Ako dajete potvrdne odgovore na oba pitanja, onda će godine još više istaći vašu ljepotu.

Lav

Ovaj znak stalo radi na sebi i na spoljašnoj i na unutrašnoj ljepoti i to konstantno. Sa godinama njihova ličnost postaje još snažnija što takođe doprinosi njihovoj ljepoti. Imajući u vidu da se veoma intenzivno bave svojim izgledom, često ostavljaju utisak osobe imune na godine.

Ovan

Ovnovi vole avanture, veoma su sigurni u sebe- vremenom se malo primire ali se to ne održava negativno na njihovu sjajnu ličnost. Njihova harizma zapravo tek kasnije dolazi do izražaja. Sve njihove dobre osobine čine ih nevjerovatno privlačnim. Sa godinama postaju otvoreniji i iskreniji što ih čini još ljepšim.

Djevica

Kaže se da su Djevice kao tinejdžerke često neprimetne. Povučene su i oprezne, ne vole da se nameću, ali nimalo ne zanemaruju sebe. Prava slika njihove ličnosti i snažan karakter dolaze do izražaja tek u kasnijim godinama. Uz životno iskustvo nauče da je njihova inteligencija ekstremno privlačna te se rado igraju njome. Pirpadnici ovog znaka postaju veoma privlačni u zrelim godinama.

Blizanci

Ovaj znak u mladosti je često suzdržan i distanciran. A onda se mijenja i postaje samouvjereniji i atraktivniji. Blizanci obožavaju da putuju gdje stiču bogata iskustva, što ima pozitivan uticaj na njihovu ličnost i samim tim i na spoljašni izgled, piše miss7.24sata.hr.

Astrolozi su ovu procjenu uradili i baveći se samo ženskom ljepotom. Astrologija kaže da žene rođene u znaku Djevice, Bika i Lava postaju sve srećnije i uspješnije nakon 50. godine.

Izvor: Glas srpske