Vanja Mijatović sudbonosno „da“ izgovorila u Emiratima

09.11.2022. - Magazin

Pjevačica Vanja Mijatović i njen izabranik Aleksandar Mandžukić prije nešto manje od mjesec dana napravili su gala svadbu, za koju, kako se pisalo, dali 30.000 evra.

Ipak, njih dvoje tada jedno drugom nisu izgovorili sudbonosno “da” pred Bogom. Sada je pjevačica na svom profilu na Instagramu podijelila fotografije crkvenog vjenčanja, a ona i njen suprug danas su se pred Bogom zavjetovali na vječnu ljubav uz prisustvo kumova.

Crkveno vjenčanje dogodilo se u grčkoj pravoslavnoj crkvi u Dubaiju, a pjevačica je za ovu priliku odabrala raskošnu, bijelu haljinu.

“Osmi novembar. Čast nam je što je naš brak, prvi srpski brak sklopljen u Dubaiju. Još veće je zadovoljstvo što ste baš vi bili tu da sa nama podijelite ovu neopisivu sreću – navela je Vanja, dok je i na ovom vjenčanju kuma bila njena koleginica Aleksandra Mladenović.
Posebna zahvalnost Arhimandritu Prokopiju i svima koji su omogućili da ostvarimo naš san u prelijepoj Antiohijskoj crkvi. Hvala, ljubavi, na posebnom iznenađenju!”,  otkrila je pjevačica detalje crkvenog vjenčanja na društvenoj mreži Instagram.

Izvor:Novosti/Foto:Instagram