Turbulentan odnos imaće Rak, Vodolija da bude oprezna u rukovanju novcem, Strijelca muče sinusi

28.08.2022. - Magazin

 

OVAN

Posao: Ovaj dan donijeće vam praktično ostvarenje i efikasan rad na pripremama za rad. Moguća su zakašnjenja u pogledu rokova, kao i sukob mišljenja s nadređenima i kolegama. Uprkos tome, zadržite diplomatski stav.

Ljubav: Ovaj period obilježiće vaš dogovor s partnerom za zajednički život u budućnosti, a to će biti sjajna prilika da unaprijedite kvalitet vaše komunikacije i dodatno se zbližite. Pazite da nešto niste prećutali ili da niste bili nedosljedni. Partner može početi da sumnja u vas.

Zdravlje: Ne izlažite se previše sunčevim zracima, naročito oko podneva.

BIK

Posao: Ovaj period je povoljan za sve one koji rade u uslužnim djelatnostima, jer im aspekti ovog vikenda donose povećan obim posla. Možete očekivati napredak na finansijskom planu, ali isto tako i neko sklapanje sporazuma.

Ljubav: Povoljan period u odnosu s partnerom. Mogući su konstruktivni razgovori, pa čak i neki zajednički biznis. Do izražaja dolaze vaše sličnosti u načinu razmišljanja, a to će stvoriti snažnu tenziju između vas. Slobodne očekuje poznanstvo sa jednom fatalnom Škorpijom.

Zdravlje: Mogućnost toplotnog udara. Ne podnosite visoke temperature.

BLIZANCI

Posao: Povoljan period vam donosi jedinstvenu priliku da se posvetite programu profesionalnog usavršavanja ili da položite neke ispite. Neophodno je da oprezno upravljate novcem. Bilo kakav trošak može da vam bude fatalan u narednim danima.

Ljubav: Imate priliku da prevaziđete neke stare nesporazume s partnerom. U tom smislu, otvoren razgovor, s otvorenim kartama, spriječiće da se dalje udaljavate. Slobodni Blizanci mogu se upustiti u tajnu vezu s osobom koju mogu upoznati preko posla. Razmislite da li je to ono što zapravo želite.

Zdravlje: Stomačne tegobe.

RAK

Posao: Ovaj period je povoljan u okviru poslovne saradnje. Ukoliko radite s klijentima, u uslužnim djelatnostima ili sarađujete s inostranstvom, u ovom periodu možete nailaziti na razne prepreke, ali uprkos tome možete postići uspjeh. Očekuje vas rad na dugoročnom projektu.

Ljubav: Ovaj period povremeno može biti turbulentan u odnosu s partnerom, kada do izražaja može doći povremena sumnja jedno u drugog. Ukoliko neke stvari prećutite, ovaj period može da stvori splet okolnosti da budete otkriveni. Nakon toga može da uslijedi udaljavanje.

Zdravlje: Nervoza.

LAV

Posao: Poboljšani međuljudski odnosi na poslu mogu da stvore u vama jedan prijatan osjećaj. Najmudrije bi bilo da se držite posla i da se ne stavljate ni na jednu stranu, s obzirom na to da se na poslu mogu izdvojiti grupice. Nikako ne donosite ishitrene odluke.

Ljubav: Ovaj period vam donosi promjenljivost, budući da s partnerom možete biti čas u lijepim odnosima, pa onda opet u fazi krize povjerenja. Problem u vašoj vezi  sastoji se u tome što vaš partner može otkriti neke tajne. Predstoji kompromis. Slobodni Lavovi upoznaju srodnu dušu na zabavi.

Zdravlje: Vrlo solidno.

DJEVICA

Posao: Aspekt u vašem polju privatnog biznisa može da pokrene dogovore oko novog projekta ili početak saradnje s nekim prijateljima. Pa ipak, ima tu i negativnih aspekata što znači da i dalje ima zategnutih situacija.

Ljubav: Vaš odnos s partnerom zahtijeva dodatna prilagođavanja, nešto bitno bi trebalo izmijeniti. To bi mogao biti upravo jači akcenat na vašim izlascima, ali i na tome da ništa ne prećutkujete kako ne bi došlo do krize povjerenja.

Zdravlje: Obratite pažnju na higijenu, jer ste sada u vrlo nepovoljnom zdravstvenom položaju. Moguća je infekcija.

VAGA

Posao: Povoljan aspekt može da se reflektuje na vas u vidu uspjeha u kreativnim zanimanjima, ali isto tako u vidu rješenja nekih pitanja administrativne i pravne prirode. To može da aktivira dodatni izvor prihoda u tom smislu da počnete da zarađujete kroz neki hobi.

Ljubav: Nesuglasice s partnerom mogu nastati kao rezultat nepovjerenja i ljubomore od strane partnera. Imate osjećaj da nemate dovoljno razumjevanja od strane partnera, tako da se možete povući u neki svoj svijet. Pokušajte razgovorom da proniknete u problem.

Zdravlje: Promijenite režim ishrane.

ŠKORPIJA

Posao: Povoljan aspekt na vas će se odraziti u vidu bolje poslovne komunikacije, a pozitivnu energiju u poslovanju posebno mogu osjetiti Škorpije koje se bave komunikacijom i proizvodnjom. Vaši pregovori oko važnog posla mogu da urode plodom.

Ljubav: Povoljni aspekti odraziće se i na vaš privatan plan, pa su mogući iskreni razgovori između vas i partnera. Kao da ste se preko noći promijenili i više niste one osobe koje ste bili ranije. Neophodan je kompromis i dobra volja da se sve razlike premoste.

Zdravlje: Mogućnost pojave hemoroida, pokušajte alternativnom medicinom da riješite problem.

STRIJELAC

Posao: Povoljan aspekt može da stabilizuje vaše radne uslove, ali će biti dosta improvizacije da sa svim stvarima izađete na kraj. Pohvale možete dobiti zbog samog sprovođenja radnih zadataka na vrijeme. Oprezno upravljajte finansijama.

Ljubav: Povremeni negativni aspekti mogu da utiču na vaš odnos s partnerom u tom smislu što može doći do nesuglasica ili odsustva želje da shvatite jedno drugo na pravi način. Situacija će zahtjevati dosta kompromisa. Slobodne Strijelčeve očekuje sudbinsko prijateljstvo preko prijatelja.

Zdravlje: Problemi sa sinusima.

JARAC

Posao: Planete u vašem polju novca stavljaju akcenat na oprezne poslovne poteze, jer postoji mogućnost ishitrenih odluka i reakcija. Neko od vaših poslovnih saradnika može vam ponuditi pomoć.

Ljubav: Ovaj dan donijeće distancu između vas i partnera. Jednostavno, vaši stavovi o bitnim pitanjima se razlikuju, a to će sada doći do izražaja. Za razliku od prethodnog perioda, kao da ni vi ni partner nećete biti spremni na kompromis.

Zdravlje: Reumatični zglobovi. Uradite neophodne analize.

VODOLIJA

Posao: Nepovoljan aspekt djeluje na takav način da možete naići na probleme u odnosima s nadređenima. S druge strane, neko od vaših kolega može pokušati da vas podrije tajnim uticajima i raznim manipulacijama. Posebno budite oprezni u rukovanju novcem, jer postoji mogućnost previda.

Ljubav: Nesuglasice između vas i partnera obilježiće ovaj period. Nastojte da sebi na drugačiji način osmislite vrijeme, da se posvetite partneru. Slobodne Vodolije mogu da se vežu za atraktivnu osobu, ali da se razočaraju i uvide da to nije to.

Zdravlje: Nedovoljno posjećujete stomatologa.

RIBE

Posao: Budite oprezni, jer može da dođe do previda što se tiče ličnosti samih saradnika. Ne žurite sa odgovorima na bitna pitanja. Ishitreni potezi mogu vam nanijeti gubitke. Neophodno je da bitne odluke ostavite za kasnije. Ukoliko je to neophodno, konsultujte saradnike kojima vjerujete.

Ljubav: Povoljan period za vezu s partnerom ispoljiće se u vidu konstruktivnih razgovora između vas. To sve može dovesti do većeg zbližavanja između vas. Slobodne Ribe očekuje romantičan sastanak s osobom koju znaju preko društvenih mreža.

Zdravlje: Povedite više računa o higijeni zuba.

 

izvor:Aloonline/FOTO:Ilustracija