Svaki astro znak ima svoj anđela čuvara

26.05.2023. - Magazin
Anđeli zodijaka vam mogu pomoći da bolje razumete svoj horoskopski znak i kako on utiče na životni put i svrhu duše. Oni zapravo govore o unutrašnjim osobinama.

Ovan

Arhanđel Kamajel bdi nad Ovnom i donosi samosvijest i samopouzdanje. Osobe rođene u znaku Ovna obično su društvene, impulsivne i pune ideja. Ovan ima kratak fitilj, brzo se naljuti, ali u idućem trenutku sve lako zaboravlja.

Bik

Arhanđel Hagijel vezuje se za Bika. Bik je zemljani znak i voli materijalnu udobnost i luksuz. Usklađen je s prirodom, praktičan je i njegova životna lekcija je usavršavanje strpljivosti.

Blizanci

Arhanđel Rafael bdi nad zvijezdom Blizanaca. Arhanđel Rafael je anđeo ozdravljenja. Osobe rođene u ovom znaku su izuzetno nadarene i pametne. Imaju beskrajnu žeđ za znanjem i uvijek su znatiželjne.

Rak

Arhanđel Gabrijel vlada znakom Raka. Kada je u pitanju Rak sve je povezano s balansiranjem svih emocija na svakom nivou. Odnosi su vrlo važni za Raka, ali njegove emocije često ga tjeraju da bude nepoverljiv.

Lav

Arhanđel Mihailo bdi nad Lavom. Osobe rođene u ovom znaku su velikodušne i otvorene. Takmičarski su raspoložene i zasigurno žele da pobjede. Njihova najbolja osobina je njihova sposobnost da budu individualni, a istovremeno su odani i velikodušni prema onima koje vole.

Djevica

Arhanđel Rafael je vladar znaka Djevice i daruje im učinkovitost i analitički um. Pozitivne osobine ovog znaka mogu se naći u njihovoj pouzdanoj prirodi. Djevice nisu osobe koje osuđuju i vole raditi mirno ‘iza scene’.

Vaga

Arhanđel Hagijel je vladar Vage, a osobe rođene u ovom znaku su diplomatične i harmonične. Vaga može da vidi obe strane problema što je ponekad može dovesti do neodlučnosti. Takođe je poznata po svojim logičkim sposobnostima. Ima jak intelekt i veliko srce i komunikacija joj je vrlo važna.

Škorpija

Arhanđel Azrajel i Kamajel vladaju zvezdom Škorpije. Oni koji su pod njihovim uticajem imaju snažnu i intenzivnu ličnost. Vrlo su odani i imaju snažan osjećaj odgovornosti.

Strijelac

Arhanđel Zadkijel vlada nad zvijezdom ovog znaka. Strelci rođeni pod njegovim uticajem su optimistični, znatiželjni i uvek spremni za novu avanturu. Često su filozofi i učitelji, uživaju deliti svoja mišljenja s drugima. Oni ne vole da im se govori šta trebaju učiniti.

Jarac

Arhanđel Asarijel vlada kućom Jarca. Oni pod njegovim uticajem su oprezni i odgovorni u svemu što preduzimaju. To je znak koji želi status i visoku poziciju u svetu, stoga je društveno prihvatanje od velike važnosti za Jarce. Imaju najozbiljniju namjeru da postignu svoje ciljeve.

Vodolija

Arhanđeli Urijel i Kasijel vladaju znakom Vodolije. Vodolije su progresivne, otvorene i humanitarci. Vodolija može djelovati drugima hladna i neprijatna. Ali ona djeluje za najveće dobro koje je u ljudskom interesu.

Ribe

Arhanđeli Asarijel i Zadkijel vladaju zvijezdom ovog znaka. Ribe su velikodušne, simpatične i saosjećajne, iako zbog svoje osjetljive prirode mogu biti razdražljive i ponekad sklone pretjerivanju. Ribe su snalažljive, inspirativne i maštovite. One su vrlo osjetljiva bića koja jako dobro razumiju ljude, piše Atma.

 

izvor:Agencije/FOTO:Profimedia