Stajling nove prve dame Crne Gore kojim je ukrala svu pažnju svom suprugu | Bijeljina.com

Stajling nove prve dame Crne Gore kojim je ukrala svu pažnju svom suprugu

22.05.2023.

Novoizabrani predsednik Crne Gore Jakov Milatović položio je danas zakletvu u Skupštini u Podgorici i preuzeo dužnost šefa crnogorske države. Uz njega je sve vreme bila njegova supruga.

Milena Milatović se za ovu svečanu priliku odlučila za efektnu kombinaciju.

Ona se pojavila cela u neboplavom. Uz visoku kragnu i kroj koji prati liniju tela, te se blago širi, poseban detalj njenog autfita je veliki cvet ispod levog ramena.

Kako pišu Vijesti, u pitanju je kreacija domaće dizajnerke.

Milena je kosu uvila u nisku elegantnu punđu i ponela diskretne viseće minđuše, a obula bež štikle.

Ovaj izbor Milene Milatović podsetio je mnoge na kultni autfit Melanije Tramp koja je takođe za inauguraciju svog supruga, na dan kad je Donald postao predsednik SAD, bila u bebi plavom.

Ona je tada ponela komplet Ralph Loren od kašmira o kom je ceo svet pričao.

Zanimljivo je da tu boju voli i nekadašnja hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović. Kada je jednom prilikom ugostila izraelskog predsednika, ona je izabrala svetloplavi komplet, gotovo identičan onom koji je nosila Melanija.

Sada je i Milena Milatović dokaz da dame u politici obožavaju ovu boju koja i te kako ostavlja utisak.

Njen suprug Jakov ranije je inače objavio na društvenim mrežama kako oni imaju mali porodični ritual – da su njih dvoje i deca navikli da vikendom kupuju na pijaci, a onda da zajedno spremaju ručak.

Ona pritom ne voli da se eksponira u javnosti i poznato je tek da je zaposlena u Crnogorskom elektroprenosnom sistemu, gde je direktorka Sektora za finansije i ekonomske poslove. S Jakovom ima troje dece – Saru, Anu i Davida.

Izvor:Zadovoljna/Foto: Printscreen/Skupština Crne Gore