Šta su vam zvijezde danas pripremile?

16.05.2023. - Magazin

Šta su vam zvijezde danas pripremile?

Ovan
Maštoviti ste, svjestrani i puni ideja. Dobro raspoloženje može, nakratko, pokvariti neobičan telefonski poziv koji ne očekujete. Vijesti koje ćete čuti biće čudne, a vama ne preostaje ništa drugo nego da saslušate i što prije zaboravite.

Bik
Povoljan dan za istraživanje i učenje. Izvjesno je i to da ćete dobiti ponudu da se priključite u neku humanitarnu organizaciju gdje biste se u potpunosti iskazali jer vaša komunikativnost i ubjedljivost je za taj posao dragocjena.

Blizanci
Zbog naglašene promjenljivosti raspoloženja pojačano ste osjetljivi što može klimavu ljubavnu vezu dovesti u veliko iskušenje. U dnu srca još uvjek čuvate jake uspomene iz daleke prošlosti pa vam sjećanje na propalu veliku ljubav remeti novu.

Rak
Dan je obilježen napetim tranzitima koji nagovještavaju stresne situacije iz kojih nećete lako izlaziti. Svedite svoju nestrpljivost na minimum kako biste izbjegli veće nevolje, naročito kada su u pitanju partnerski odnosi i ljubav.

Lav
Imate priliku da naučite kako iz svakog lošeg dolazi nešto dobro. Problem vašeg trenutnog stanja je izostanak podrške na koju ste računali. Možda je pravi trenutak da razmislite šta želite, da vam laskaju ili da vas iskreno kritikuju.

Djevica
Suočeni ste s disbalansom između onog što racionalno znate i onog što intuitivno osjećate. Kolebate se, suviše je lucidno donijeti važnu odluku samo na osnovu osjećaja, bez načina da to dokažete. Ne pravdajte se nikom, vaš sud je nepogrješiv.

Vaga
Niste sigurni kuda idete dalje, sve što znate je to da vam treba promjena. Uslove za putovanje nemate, a to je ono što bi vam trenutno pomoglo. Ne upadajte u mračna raspoloženja, stvari se odvijaju baš onako kako treba, uskoro ćete znati šta vam je činiti.

Škorpija
Suočeni ste s ponudom koju, koliko je želite, toliko je se i plašite. Očekujete intenzivnu podršku članova porodice, iako ste svjesni da vam to neće puno pomoći. Budite ono što jeste, opustite se i svojim šarmom izborite poziciju.

Strijelac
Osjećate se prazno. Možda ste, ovih dana, završili važne zadatke pa ste mislili da će ovaj dan biti spektakularno radostan. Zadovoljstvo izostaje zbog naglog pada adrenalina. Da biste se povratili, hitno smislite nove ciljeve.

Jarac
Ljubavni život je u centru pažnje. Vaš partner je dugo bio u sjenci, trpeo je vaša profesionalna zalaganja i probleme koji su dolazili s tim. Vrijeme je da mu to nadoknadite, naročito krajem dana kada će mu biti potrebna vaša podrška.

Vodolija
Da biste ostvarili neke veće ciljeve moraćete nešto žrtvovati, a to može biti vezano za vaš ljubavni život. Maštoviti ste, svjestrani i puni ideja pa su velike šanse da ćete u svim namjerama uspjeti, ali, pokušajte da ne trgujete emocijama.

Ribe
Na početku nešto nije bilo po vašoj volji, a onda kada su stvari krenule kako želite, izgubili ste interes. Suočavate se s ljudima kojima nije jasno vaše promjenljivo raspoloženje, ne znaju kako da vam ugode. Budite fer i uvažite tuđe potrebe.

 

izvor:Agencije/FOTO:pixabay