Šta boja i način korištenja ruža za usne govori o ženi?

16.03.2023. - Magazin

Boja ruža koju žena bira govori puno o njezinom karakteru i sklonostima, kao i oblik koji nastaje na njemu nakon nanošenja.

 

 

Samouvjerene žene biraju crvene ruževe, a nakon nekoliko nanošenja ruž ostaje zaoštren s obje strane. Ukoliko je boja ruža ljubičasta, tad je ta žena i pomalo buntovna, voli eksperimentisati…

Boja ruža i karakter

Smeđa boja – lojalna, samouvjerena, cijeni znanje, neovisna
Boja fuksije – slobodnog duha, voli zabavu, spontana, obožava izlaske
Ružičasta – tiha, romantična, optimistična, cijeni ljude, nesebična
Ljubičasta – buntovna, uživa u novim stvarima, voli eksperimentirati, nekonvencionalna
Crveni – voli šefovati, odvažna, voli nove izazove, strastvena, energična
Bež – prijateljski raspoložena, čvrsto stoji na zemlji, iskrena je i cijeni iskrenost

I oblik ruža nakon nanošenja otkriva svašta

Osim po boji, karakter se skriva i u načinu nanošenja ruža, odnosno po njegovom obliku nakon upotrebe.

Izgleda kao da je tek kupljen

Ovaj oblik pokazuje da je žena tiha i povučena. Ne voli biti u centru pažnje i neugodno joj je kršiti pravila. Ona strahuje da ne razočara ili povrijedi druge ljude svojim ponašanjem. U poslu je vrijedna i dobra je za timski rad.

Zaoštren je s dvije strane

Radi se o pametnoj i seksepilnoj ženi koja voli koketirati. Samosvjesna je, nije lažno skromna i ponosna je na svoje uspjehe pa to i pokazuje ne mareći izaziva li tako ljubomoru kod drugih.

Lagano je zaobljen 

Žena s ovakvim ružem u torbici ne preza zaprljati ruke ako je to potrebno. Ona mrze započeti nešto i ne završiti, a radoznalost joj ne poznaje granice. Nije joj neugodno postavljati hrpu pitanja drugima i živjeti baš kako to ona želi.

Udubljen je

Spontana i prirodna žena obično nanosi ruž tako da na njemu napravi lagano udubljen oblik. Ona lako stoče prijatelje, radoznala je  i voli uzbuđenja. Ima dobru intuiciju, ali ponekad zna komplikovati.

Vrh je potpuno ravan

Ona je brza, duhovita, inteligentna i šarmantna. S druge strane zna biti frustrirana tokom rasprave i sklona je svađi ako netko ima drugačije mišljenje od nje. Romantični filmovi njoj idu na živce.

 

izvor:Agencije/FOTO:Pixabay: Ilustracija