Škorpije, prošlost vam kuca na vrata, Blizanci, ne pokrećite nove projekte | Bijeljina.com

Škorpije, prošlost vam kuca na vrata, Blizanci, ne pokrećite nove projekte

12.05.2023.

Šta su vam zvijezde pripremile za danas

 

OVAN
Današnje energije vas podstiču da poželite da sredite stvari i shvatite stvari, dragi Ovnovi, posebno u vezi sa osjećanjima i ličnim stvarima. Nekoliko znakova ukazuje na jači fokus na slaganju i druženju. Možda ćete se razumjeti sa nekim ili sa problemom iz prošlosti. Takođe mogu postojati obećavajući razvoji u vezi sa porodičnim, kućnim ili finansijskim poslovima. Iako su razgovori korisni, zaključci ili konačne odluke možda još nisu mudri. Vjerovatno će se kasnije razmotriti više! Merkur ima još nekoliko dana retrogradnog kretanja, a možda ima još neke priče. Sreća je prirodna, jer dolazi iznutra, a takođe je lakše nego obično da se nosite sa udarcima sada. Možda ćete uživati u pojednostavljivanju neke oblasti svog života, posebno u vezi sa vašim unutrašnjim svetom, domom ili porodičnim životom.

BIK
Dobre vesti ili prijatan razgovor mogu vam podići raspoloženje. Pošto je Merkur u vašem znaku još nekoliko dana retrogradan, potrebno je dodatno vrijeme za preradu događaja i ideja. Greške, kašnjenja i pogrešne komunikacije su vjerovatne, ali vam je lako izdići se iznad problema i uživati uprkos njima. Generalno je dobar dan za učenje novih stvari, možda o prošlosti. Možete uživati u tome da se osjećate na vrhu stvari i da se organizujete. Tranzit Venera-Saturn favorizuje timski rad, dogovore i aktivnosti koje pomažu u jačanju projekta ili prijateljstva. Ili, može postojati osoba ili grupa koja vas ohrabruje da ostvarite ideju ili interes u vašu korist ili koja vas podržava i osnažuje. Venera je vaš planetarni vladar i njeni aspekti imaju tendenciju da imaju veću težinu za vas.

BLIZANCI
Danas objektivnije pristupate svojim osjećanjima i to je s vremena na vrijeme vrijedna vježba. Istina, ono za šta danas odlučite možda će trebati kasnije da se revidira jer je Merkur još nekoliko dana retrogradan. Ipak, postoje jasne prednosti od istraživanja svojih emocija iz intelektualne perspektive. Možda ćete otkriti način da poboljšate svoje finansijsko stanje, na primjer. Prošla ljubav takođe može da vam padne na pamet ili da se ponovo pojavi na značajan način. Može postojati iznenađujuća podrška ili vaša sjećanja i intuicija podstiču vašu poslovnu ili novčanu situaciju. Iako ideje mogu biti inspirisane, bolje je da se uzdržite od pokretanja potpuno novog projekta, jer će vjerovatno početi sporo ili ćete ga kasnije možda ponovo razmotriti. Uprkos tome, ovo je dobro vrijeme da se osjećate pozitivno. Neka vas život inspiriše danas, ali budite pažljiviji u komunikaciji i uputstvima dok uzimate u obzir nove ideje. Na sreću, imate samodisciplinu na svojoj strani. Venera u vašoj solarnoj drugoj kući približava se harmoničnom aspektu sa Saturnom, pomažući vam da vidite svoja sredstva, resurse i odnose u realnom svjetlu. Sada imate malo više povjerenja u svoje razumijevanje ovih stvari.

RAK
Lakše otkrivate kreativne načine da izrazite svoja osjećanja i povežete se sa drugima danas. Možda će vam stići komplimenti ili drugi iskazi uvažavanja ili ćete privući obožavaoca. U kontaktu ste sa nježnijom, prijemčivijom stranom svoje prirode, a drugi to primjećuju! Zanimljivo je da biste mogli da privlačite ljude iz svoje prošlosti više nego obično. Skloni ste da dijelite ideje, lične misli, osjećanja i sjećanja dok se Venera harmonično povezuje sa retrogradnim Merkurom. Imate jači osjećaj nego obično o tome koja od vaših ideja ima istinski potencijal za uspeh na duži rok. Današnja Merkur-Venera je dobra za promovisanje vaših interesovanja i povezivanje sa drugima, ali pošto Merkur još neko vreme ostaje retrogradan (do 14.), to može biti malo nezgodno u nekim oblastima. Tačnije, možda ćete željeti da pazite da govorite o stvarima srca, a da vaše srce nije u potpunosti u jednačini! Takođe, biće više razmišljanja o temama koje se danas pojavljuju, pa sačuvajte finalne planove za kasnije. Venera je trenutno u tranzitu u vašem znaku i kreće se u harmoniju sa Saturnom – dobar uticaj za jačanje vaših odnosa.

LAV
Današnje energije su od vitalnog značaja za bolje razumijevanje stvari iz prošlosti, ali ima još mnogo toga u priči koja se odvija, što čini mudrim odlaganje finalizacije planova. Merkur formira harmoničan aspekt sa Venerom, ali ostaje retrogradan još nekoliko dana. Iako neke stvari držite za sebe i niste sigurni da li bi trebalo da dijelite određena zapažanja ili ne, to je uglavnom dobro vreme za harmonizaciju sa ljudima oko sebe i uživanje u opuštenom pristupu svom životu. Postoji suptilan osjećaj da prelazite preko grbače i da možda bolje razumijete pitanje karijere kada vas podsjećaju na nešto relevantno iz prošlosti. Razgovori imaju tendenciju da se usmjere ka prošlosti, ali vi ste skloni da na ove stvari gledate sa više topline i razumijevanja. Vaš unutrašnji svet vas često privlači ovih dana, isa Venerom koja ide u harmoniju sa Saturnom, može biti prijatno provoditi vrijeme sami ili sa prijateljima ili porodicom od povjerenja. Vidite ljepotu u stvarima koje traju.

DJEVICA
Prijateljska energija je danas sa vama. Današnja veza Merkur-Venera može vas uputiti da vidite mogućnosti koje ste previdjeli u prošlosti, i to može biti fantastično otkriće. Vaša privlačnost i prijateljstva imaju koristi od ovog tranzita, a razgovori o prošlosti mogu biti vijugavi, ali korisni, možda bacajući novo svjetlo na situaciju. Međutim, ako tražite jasne činjenice ili diskusije, nećete imati sreće sa Merkurom još dva dana retrogradnim. Međutim, ako možete da izbjegnete preuranjene odluke i umjesto toga se usredsredite na uživanje u dnevnim prilikama, u dobroj ste formi. Laka energija je sa vama za rad zajedno sa drugima uz malo zahtjeva za vašim vremenom ili resursima. Možda ćete uspostaviti uzajamno korisne veze, a posebno dobro radite sa ciljem i planom sa Venerom i Saturnom u harmoniji.

VAGA
Uticaj Merkur-Venera danas podstiče prijateljsku saradnju, a aspekt Venera-Saturn pomaže da se stabilizujete na prijatan način. Iako neke zanimljive informacije mogu doći, možda bi bilo najbolje shvatiti da ćete tek kasnije dobiti cijelu sliku. To ne znači da ne možete uživati! Stvari će vam se uskoro otkriti i ne morate ništa da forsirate, što može biti čak i olakšanje. Kopajte duboko, istražujte i budite otvoreni, čuvajući zaključke za kasnije. Možda ste u poziciji da posredujete ili savjetujete nekoga danas. Iako Merkur ostaje retrogradan još nekoliko dana, vaša komunikacija će vjerovatno ići prilično dobro jer ljudi danas više reaguju na vaše namjere nego na vaše riječi. Današnje energije podržavaju konzervativne, a ne smele poteze. Sa Venerom na vrhu vaše solarne karte ovih dana, vi ste na istaknutijoj i šarmantnijoj poziciji na profesionalnom ili javnom nivou. Danas, Venera ide u harmoniju sa Saturnom, čineći dobro izvođenje ugodnijim nego inače. Jednostavno radite stvari kako treba, a vaši napori neće ostati neprimjećeni!

ŠKORPIJA
Dijeljenje svoje filozofije sa nekim danas može biti zanimljivo. Možda ćete posebno uživati u ćaskanju i razmjeni ideja ili u razgovoru o problemima. Današnji aspekt Merkur-Venera može vratiti starog prijatelja u sliku ili snažna sjećanja i rasprave o njemu. U pristojnoj ste poziciji da pronađete laka rešenja za probleme, a može stići lijepa poruka ili može da se održi razgovor koji će vas opustiti. Vaša pouzdanost je danas vidljivija – drugi vas cijene. Uparivanje sa nekim može biti prijatno, a današnja zapažanja mogu biti od pomoći, ali je i dalje dobra ideja da ne procijenite. Merkur je retrogradan samo još dva dana, a pristup čekanju i gledanju danas ima smisla. Iako nas često ohrabruju da izrazimo svoja osjećanja, ponekad je ljubaznije prema sebi i drugima ako sami riješimo neke od onih manje razvijenih prije nego što ih pustimo.

STRIJELAC
Prirodno je pronaći kreativne načine da odgovorite na različite potrebe kombinujući ih ili prilagođavajući svoja očekivanja od svake danas. Šarmantan razgovor ili otkriće intimne ili lične prirode može vas navesti na razmišljanje. Možda još ne znate cijelu priču, ali ste optimistični. Merkur se bliži kraju svog retrogradnog ciklusa sa samo dva dana do kraja, i iako može doći do kašnjenja ili pogrešnih komunikacija, toliko ste dobro raspoloženi da jedva primjećujete. Aspekt Merkur-Venera koji se sada dešava može donijeti poruku od nekoga iz vaše prošlosti ili trag da pogledate iza vas prije nego što krenete naprijed. Takođe ste u dobroj poziciji da ponovo pogledate projekat ili posao. Vaša intuicija u vezi sa zdravljem ili metodama rada je odlična, ali možda ćete morati da rezervišete rasuđivanje jer vam još uvijek nedostaju važne informacije. Diplomatija može pomoći vitalnoj prodaji ili napredovanju. Aspekt Venera-Saturn, takođe u igri, omogućava vam da planirate unaprijed. Spremni ste da se odreknete trenutnih zadovoljstava da biste podržali dugu pobjedu, a ova strategija vam sada dobro funkcioniše. To je snažan tranzit koji vaš život čini strukturiranijim, sigurnijim i sigurnijim.

JARAC
U odličnoj ste formi za ličnu privlačnost i rešenja za probleme koji su danas mnogo više od kozmetičkih. Možda ćete doći do razumijevanja sa značajnom osobom u vašem životu zbog osjećaja zajedničkih vrijednosti ili poštovanja različitih. Imajući na umu da priča vjerovatno ima više od onoga što se sada vidi, danas ipak možete uživati u glatkom toku optimizma i saradnje. Sa retrogradnim Merkurom još nekoliko dana, može doći do problema sa pogrešnim komunikacijama. Uprkos tome, radite stvari na takav način da izlazite naprijed. Izglađivanje stvari dolazi lako. Za sada je dobar osjećaj praviti okvirne planove i zabavljati različite ideje. Razgovori o ljubavi, djeci, kreativnoj umjetnosti, hobijima ili zabavi mogu biti prijatni.

VODOLIJA
Tražite mir u svom porodičnom životu, sa porodicom, u svom poslu ili svakodnevnim poslovima danas i kao i vi možete doći do zadovoljavajućeg rešenja. Dobra energija je sa vama za popravljanje ograda, uživanje u drugima i izražavanje svojih osjećanja. Ipak, najbolje je ne finalizirati odluke tek sada jer Merkur ostaje retrogradan još nekoliko dana. Ipak, usput možete uživati. Lijepo je dovoljno se opustiti da spustiš gard. Vidite više ljepote u porodici, poslu ili jednostavno okolnostima oko sebe, a život kroz ovo „objektiv“ je zabavniji. Veza Merkur-Venera može vratiti starog prijatelja kroz poruku ili iznenadni sastanak. Ili su sjećanja moćna i možda se sjetite nečega što vam pomaže da ponovo napišete zabrinjavajuću priču. Definisanje nečega može biti od najveće pomoći, jer je jasnoća konstruktivna sa tranzitom Venera-Saturn takođe u igri.

RIBE
Danas se mogu izdvojiti prijatni razgovori i saradnja, drage Ribe. Iako može doći do nesporazuma, važno je obratiti više pažnje na gestove nego na određene riječi koje smo izabrali da izrazimo sebe. Skloni ste da analizirate ili razgovarate o prošlim vezama. Iako možda čekate neke informacije ili se nosite sa kašnjenjima, imate prijatnu energiju za vaš društveni život, romansu, udobnost ili finansije. Približavamo se stanici Merkur, a Merkur će uskoro skrenuti direktno (14.), a takve stanice mogu donijeti neke izazove kada je u pitanju razumijevanje. Međutim, popuštamo u ovoj tranziciji sa sekstilom Merkur-Venera, a opšta namjera je pozitivna. Venera takođe ide ka harmoničnom aspektu sa Saturnom u vašem znaku, a vaša odgovornost, pouzdanost i zrelost su danas najprivlačniji.

 

izvor:Agencije/FOTO:Pixabay