Škorpija pakuje kofere, Jarac sreće „tešku“ osobu…

15.12.2022. - Magazin

Evo šta su vam zvijezde pripremile za utorak, 15. decembar

Ovan
POSAO: Ne drži vas mjesto pa vam sjedenje vjerovatno neće prijati. Izmišljajte sebi neke obaveze da biste bili u pokretu. Ako se bavite privatnim poslom, ne uvodite nikave novine.
LJUBAV: Kod zauzetih pripadnika znaka je naglašen individualni princip. Vjerovatno vas nervira partnerovo ponašanje i dosadna svakodnevica koju biste promijenili.
ZDRAVLJE: Moguće su vam stomačne tegobe.

Bik
POSAO: Privedite nešto kraju i dozvolite intuiciji da vas vodi. Izbjegnite poslove sa rođacima i ljudima koje ne poznajete lično. Okružuju vas izvjesni tračevi kojima ne bi trebalo da se bavite.
LJUBAV: Polako vas napušta subjektivni osjećaj usamljenosti. Ovo je mogima napravilo problem u odnosu tokom prethodne nedjelje.
ZDRAVLJE: Vratni dio kičme vam je problematičan.

Blizanci
POSAO: Možete da računate na niz sretnih okolnosti. Savjet je da planirate dugoročno i iskoristite svoje trenutne resurse. Prihvatite savjet ili podršku osobe rođene u vodenom znaku.
LJUBAV: Počinjete da se zagrijevate. Slobodni pripadnici znaka napokon primjećuju nekoga u svom okruženju. Dalji kontakti postaju sve interesantniji.
ZDRAVLJE: Zdravije se hranite.

Rak
POSAO: Kontakti sa osobama na položaju neće biti dobri. Pokušavate da uvedete izvjesne novine u svom poslu, ali vam to nekako ne ide od ruke. Savjet je da budete strpljivi.
LJUBAV: Osjećate izvjesne unutrašnje nemire. Kog kod da ste statusa, savjet je da se osamite i vrijeme provedete na mestu koje vam prija. Partner će to razumijeti.
ZDRAVLJE: Skloni ste povredama.

Lav
POSAO: Posvetite se aktivnostima koje ste zapostavili tokom prethodne nedjelje. U slučaju da planirate nešto novo, dobro se naoružajte svim potrebnim informacijama.
LJUBAV: Slobodni pripadnici znaka nemaju potrebu da uđu u emotivnu vezu. Osjećate manjak energije i želite da se usmjerite na neke lične ciljeve. Zauzetim je moguće razočarenje.
ZDRAVLJE: Prolazna nesanica.

Djevica
POSAO: Napokon imate potrebu da skinete izvjesne okove u uhvatite se u koštac sa nekim projektom. Možda još niste optimistični po tom pitanju, ali će se i to brzo pomijeniti.
LJUBAV: Možda nešto treba da se završi da biste mogli da krenete dalje rasterećeni. Vi inače ne volite da pravite velike promjene, ali se nešto suviše dugo odlaže
ZDRAVLJE: Dobro.

Vaga
POSAO: Samostalni ste u aktivnostima koje obavljate i to ima odličan efekat. Ne obazirite se na neke komentare saradnika. Pazite šta potpisujete i kako komunicirate sa osobama na položaju.
LJUBAV: Pokretanje bilo kakvih emotivnih dešavanja može da bude loše. Usmjerite se na stvari koje su vama bitne. Ovo naročito važi za zauzete pripadnike znaka.
ZDRAVLJE: Dobro.

Škorpija
POSAO: Povedite računa ako se danas spremate za put u inostranstvo ili poslujete sa strancima. Možete da gubite papire ili se ne razumijete. Trudite se da budete organizovani.
LJUBAV: Još uvijek ste u periodu kada možete nešto pozitivno da promijenite kog god da ste statusa. Slobodnima je savjet da definišu jedan odnos.
ZDRAVLJE: Povedite računa o fizičkim aktivnostima.

Strijelac
POSAO: Možda vam ne prijaju sve informacije koje dolaze do vas, ali je samo bitno da ih spakujete u pravu fioku. Prihvatite nečiju sugestiju oko vama bitnog projekta.
LJUBAV: Slobodni imaju mogućnoast izbora, ali ga sužavaju. Zauzeti priparnici znaka od imaće bolju komunikaciju sa partnerom. Nekakva tenzija jenjava pa i vi sami postajete otvorenije za razgovor.
ZDRAVLJE; Zadovoljavajuće.

Jarac
POSAO: Napokon počinju da se razvijaju izvjesni poslovi od kojih ste taman htjeli da dignete ruke. Slobodno se preispitajte šta vam treba ili pitajte šta se to od vas očekuje.
LJUBAV: Emotivni dio je nešto naporniji. Možda će vam se pojaviti neko ko će biti veoma teška ali neodoljiva osoba. Zauzete pripadnike znaka očekuju interesantni susreti. Tajna veza je moguća.
ZDRAVLJE: Uzimajte vitamine.

Vodolija
POSAO: Izvjesne okolnosti koje su počele da se menjaju vama idu u prilog. Možete da uđete u honoraran posao ili nešto neplanirano zaradnite na neki drugi način.
LJUBAV: Svakako želite da se nastave pozitivni trenuci kojih ima sve više. Nemate razloga za ljubomoru u slučaju da ste zauzeti. Slobodne mogu kroz posao da upoznaju nekoga ko bi im bio veoma interesantan.
ZDRAVLJE: Dobro.

Ribe
POSAO: Neke stvari jednostavno prestaju da vas brinu. Svakako imate sve više posla, a vi sami treba da se bolje organizujete. Izvjesne poslovne okolnosti svakako će biti dobre za vas.
LJUBAV: Svakako želite da osjetite stabilnost na ovom planu. Slobodni ne mogu da se odluče. Slušajte svoje unutrašnje osjećaje i opustite se.
ZDRAVLJE: Osjetljiva vam je koža.

 

izvor:Agencije