Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

12.09.2022. - Magazin

Ovan

Izuzetno raspoloženje učiniće da se aktivirate i angažujete po svim pitanjima koja su vam bitna. Osvajački mentalitet je danas prisutan i u poslovnom, ali i u emotivnom segmentu. Šarmiraćete i zavoditi osobu koja vam se dopada.

Bik

Ako vam se čini da neko od najbližih kolega nije na vašoj strani, pa čak možda i da vas ogovara – vjerovatno ste u pravu. Moguće je da nećete imati dovoljno vremena da posvetite voljenoj osobi onu pažnju koju zaslužuje.

Blizanci

Vrlo dobro znate kakvi bi vaši postupci trebalo da budu nadalje po jednom bitnom poslovnom pitanju, samo je potrebno da pronađete pravi momenat da biste se pokrenuli.

Rak

Danas se nešto teže snalazite u poslu. Imate osjećaj da su vam neke situacije nametnute i ne možete da se prilagodite novom načinu rada. Povučeni ste u sebe, što će voljena osoba i primijetiti. Potrudite se da joj objasnite situaciju.

Lav

Konačno možete da odahnete jer ste priveli kraju nešto što vas je opterećavalo. Dan je odličan po vas i nemojte sjediti skrštenih ruku. Otvoren je za nova poznanstva i veliku šansu da u večernjim satima upoznate osobu koja će vas oduševiti.

Djevica

Ostavili ste pozitivan utisak na jednu osobu i nadate se da će vas imati u vidu kada to bude potrebno. Drago vam je što se vaš rad cijeni i što drugi smatraju da je vrijedno podržati vas.

Vaga

Potrebna vam je podrška i možete je dobiti tokom današnjeg dana. Ako ulazite u poslovni dogovor, imate velike šanse da okrenete situaciju u svoju korist.

Škorpija

Očekujete da ćete uspjeti sve da završite na vrijeme, jer imate planove za vikend i ne želite da ostavljate bilo šta od obaveza. Ne brinite – sve uspijevate da privedete kraju.

Strijelac

Iako će poslovni susret izgledati kao još jedno dosadno sastančenje, ispada da se iz ovoga može izroditi dosta dobra poslovna ponuda. Neke šanse će vam se otvoriti. Dobro raspoloženje lako prenosite u kontakt sa dragim ljudima.

Jarac

Fali vam da budete organizovaniji, a ni koncentracija nije na nekom nivou. Posao može trpjeti ako ne pokušate da se više posvetite obavezama. Dosta razmišljate o jednoj osobi koja vas je pokrenula i nadate se ponovnom kontaktu.

Vodolija

Zaista ste imali namjeru da budete fokusirani na obaveze i da sve završite na vrijeme. Međutim, ispada da su ovi planovi bili bez osnove, jer ćete veći dio dana provesti u praznom hodu i okrenutosti razmišljanjima.

Ribe

Neće vam biti pravo zbog kritike na vaš rad, jer smatrate da niste zaslužili. Moguće je da dođe do kraće rasprave, ali izgleda da ćete uspjeti da istjerate svoje. U emotivnom segmentu slijedi pad, jer su male šanse za susret sa voljenom osobom.

 

izvor:Glas Srpske/FOTO:Ilustracija