Ribe očekuje buran vikend, a dva znaka treba da ostanu smirena

16.09.2022. - Magazin

Šta su nam pripremile zvijezde za subotu i nedjelju pred nama

 

Ovan
Tenzije na poslu se smiruju, ali i vaš pristup je drugačiji. Vaše okruženje osjeća vašu promjenu. U vikend ulazite rasterećeni.

Bik
Oni koji renoviraju dom za vikend mogu da očekuju iznenadne troškove jer ne ide sve po planu. Bikovi generalno ovog vikenda treba sa se posvete sebi, pogotovo ženski Bikovi.

Blizanci
Zamara vas trenutna situacija. Previše je svega i svi očekuju da vi preduzmete prvi korak. Umorni ste i ovaj vikend pokušajte da podredite sebi i da ga provedete u miru i tišini.

Rak
Ljubav vam daje snagu. Vi blistate. Pod ruku partnera i pravac spa vikend. Sve obaveze ostavite za početak radne nedjelje.

Lav
Vi niste paničar, ali ako vaše poslovno okruženje sve ostavlja za zadnji čas vas tada hvata njihova energija. Na poslu je haotično i da ne bi tu energiju prenijeli na vikend vi se distancirajte.

Djevica
Porodični odnosi se smiruju. Vi možete da odahnete. Dosta ste izgubili energije potrebno je da je povratite. Za vikend samo ljudi i događaji koji vas ne opterećuju.

Vaga
Partner nije zadovoljan vašim ponašanjem. Osjeća da se nešto dešava i želi objašnjenje. Za vikend očekujte razgovor pun opravdane ljutnje!

Škorpija
Vreme vam prolazi i nagomilava vam se stres. Ako ne progovorite ništa se neće rešiti. Smireno i hrabro ovog vikenda.

Strijelac
Možete da očekujete razrješenje ljubavne situacije za vikend. Sve će biti ko na tacni servirano na vama je konačna odluka.

Jarac
Radna nedjelja se privodi kraju. Dugo niste bili ovako zadovoljni vašim životom. Lijepa energija će vas pratiti i za vikend. Na vama je sa kime ćete ga provesti i kako.

Vodolija
Priroda je za vas opuštajuća. Imate poziv od osobe iz prošlosti. Ako želite da se baš opustite vi prihvatite poziv, ali vi birajte mjesto. Uživajte!

Ribe
Porodični odnosi se ne smiruju. Vi reagujete unutrašnjim osjećajem. Tako i ovog puta postupite. Očekujte poprilično buran i napet vikend.

 

izvor:Aloonline/FOTO: