Raku pomažu prijatelji, Škorpija vraća povjerenje, Strijelac donosi ključne odluke…

20.05.2023. - Magazin

Šta vam zvijezde predviđaju za danas…

 

OVAN
POSAO: Možete da očekujete promjene u poslovnom okruženju. Moguće je da neke stvari sada baš i ne zavise od vas. Ipak, neće se desiti ništa oko čega biste trebali previše da brinete.
LJUBAV: Ne osjećate se dobro u vezi u kojoj ste trenutno i uskoro ćete poželjeti da budete pored neke druge osobe. Najvažnije je da slušate svoja osjećanja i da ne trpite ništa.
ZDRAVLJE: Potrebna vam je relaksacija. Druženje sa prijateljima će vam veoma značiti.

BIK
POSAO: Solidan dan je ispred vas. Ne biste trebali da imate bilo kakve probleme na poslovnom planu. Možete da očekujete da će sve ići baš kao što ste i planirali.
LJUBAV: Zanimljiva avantura u koju ste se upustili ipak nije ono što ste mislili da jeste. Polako se udaljavate od te osobe. Sada ste već u potrazi za ozbiljnijom vezom i dubljim emocijama.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate. Na polju zdravlja nemate naglašene tegobe, ne brinite.

POSAO: Možete da očekujete veliki broj obaveza. Moraćete da ostanete maksimalno fokusirani kako biste sve završili na vrijeme. To vam ne predstavlja problem jer volite svoj posao.
LJUBAV: Moguće je da ni sami ne znate šta želite ali nakon nekog vremena preispitivanja svojih unutrašnjih potreba možete doći do pravog zaključka po tom pitanju.
ZDRAVLJE: Pad imuniteta bi mogao da vas zadesi. Povećajte unos vitamina i tečnosti i odmarajte.

RAK
POSAO: Možete da organizujete svoje vrijeme onako kako vama odgovara što je svakako pozitivna stvar. Na raspolaganju imate sva sredstva koja su vam neophodna za uspjeh.
LJUBAV: Maksimalno ste posvećeni svom partneru i očekujete da vam on zauzvrat pokaže svoju ljubav i poštovanje. Očekuje vas veoma lijep i romantičan period.
ZDRAVLJE: Zaštite svoju kožu od UV zraka. Potrebna vam je bolja njega.

LAV
POSAO: Stabilna situacija na poslovnom planu vas raduje. Ne očekuju vas veće promjene ili nestabilnosti. Sve je baš onako kako ste se nadali da će biti i zahvalni ste na tome.
LJUBAV: Konačno ste odlučili šta želite od veze u kojoj ste trenutno i imate lijepe vijesti za partnera! Pred vama je prilika da donesete neke ozbiljne odluke i promjene.
ZDRAVLJE: Problemi vezani za krvotok su mogući ali ne biste trebali da imate veće komplikacije.

DJEVICA
POSAO: Sve obaveze koje ste sebi zacrtali možete da završite do kraja radnog vremena. Veoma dobro ste organizovani i zadovoljni ste zbog toga. Pred vama je povoljan dan.
LJUBAV: Ukoliko već imate partnera, uživaćete u njegovom prisustvu.
ZDRAVLJE: Razmišljate o dijeti. Neke promjene u vašem režimu ishrane jesu postale neophodne.

VAGA
POSAO: Moguće je da vam je potrebno neko vrijeme kako biste stekli malo bolji uvid u situaciju na ovom planu. Ako u vezi nečega niste sigurni, posavjetujte se sa saradnicima.
LJUBAV: Morali biste da poradite na komunikaciji sa voljenom osobom ako želite da imate kvalitetniji odnos. Nemojte da zanemarujete neke stvari koje ipak jesu važne.
ZDRAVLJE: Povedite računa o osjetljivim očima. Provjerite svoju dioptriju, za svaki slučaj.

ŠKORPIJA
POSAO: Moguće je da ćete poželjeti da prekinete neku poslovnu saradnju koja vam već duže vrijeme ne donosi profit. Ta promjena će za vas biti pozitivna jer se nova vrata otvaraju.
LJUBAV: Vašem partneru je važno da mu pokažete da vam je i dalje stalo do njegovih osjećanja i da ga uvažavate kao ličnost. Nemojte da zanemarujete njegove potrebe.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate i prija vam da što više boravite u prirodi, na svježem vazduhu

STRIJELAC
POSAO: Očekuju vas prilično veliki troškovi tokom današnjeg dana, pa povedite računa o tome. Ako budete dovoljno pazili nećete imati velike probleme na ovom polju.
LJUBAV: Emotivno ste stabilni i znate šta možete da očekujete od svog partnera. Zadovoljni ste. Ako ste nekim slučajem slobodni, novo poznanstvo vam dolazi na javnom mjestu.
ZDRAVLJE: Prijalo bi vam opuštanje, relaksacija u vodi ili negdje pored vode. Ugodite sebi.

JARAC
POSAO: Bićete maksimalno posvećeni poslu danas jer vas očekuju neki veoma važni projekti. Pokazaćete svima da vam je posao prioritet i da možete biti veoma uspješni.
LJUBAV: Uspjeli ste da riješite nesporazume i tenziju koji su se pojavljivali između vas i vašeg partnera i osjećate se dobro zbog toga. Konačno je vaša veza dostigla ono što ste željeli.
ZDRAVLJE: Moguća je prolazna glavobolja. Osim toga vas ne očekuju neki veći problemi.

VODOLIJA
POSAO: Odmarajte i nemojte da se opterećujete poslom jer vama danas nije dan za to. Pokušajte da se opustite i da posvetite neko vrijeme sebi i svojim željama. Sutra ćete raditi.
LJUBAV: Iskoristite priliku da priđete osobi koja vam se dopada. Veoma lako biste mogli da uđete u novu ljubavnu vezu. Ako već imate partnera, planirate zajedničko putovanje.
ZDRAVLJE: Povećajte unos magnezijuma. Vaš nervni sistem je s vremena na vrijeme osjetljiv.

RIBE
POSAO: Neće vam biti teško da realizujete ono što ste zamislili jer imate podršku poslovnog okruženja. Možete da se nadate da ćete ostvariti veliki uspjeh u skorijoj budućnosi.
LJUBAV: Očekuje vas veoma zanimljivo poznanstvo u krugu prijatelja. Moguće je da ćete pred tom osobom biti sasvim opušteni. Kada nemate nikakve unutrašnje kočnice, lako osvajate.
ZDRAVLJE: Moguća je manja ukočenost u leđima. Prijala bi vam masaža.

 

 

izvor:Agencije/FOTO:Pixabay