Porodila se Rijana

20.05.2022. - Magazin

Američki mediji navode da se pjevačica porodila još 13. maja u Los Anđelesu. Ona je na svijet donijela dječaka, ali njegovo ime još uvijek nije poznato javnosti, prenosi američki TMZ.

Isti portal prenosi da su Rijanu posljednji put paparaci uslikali na javnom mestu 9. maja, kada su ona i Asap Roki bili na večeri u prestižnom restoranu.

Svjetski mediji i javnost nisu prestajali da bruje o Rijaninom trudničkom stomaku, koji je ona isticala u prvi plan svojim smjelim kombinacijama gdje god da se pojavila. Dok je pojedinima to bilo izuzetno pohvalno, budući da je postavila nove standarde i doprinjela tome da se svaka trudnica osjeća bolje i slobodnije u svom tijelu, drugi su osudili njene ekscentrične autfite.

Povodom te teme nedavno je izjavila:

“Nadam se da smo uspjeli da redefinišemo ono što se do sada smatralo “pristojnim” za trudnice. U mom tijelu se trenutno dešavaju nevjerovatne promjene i neću se zbog toga stidjeti. Ovo vrijeme bi trebalo da bude slavlje. Jer zašto bih krila svoju trudnoću? Kada sam saznala da sam trudna, pomislila sam u sebi: “Nema šanse da kupim bilo šta u prodavnici za trudnice. Žao mi je, previše je zabavno oblačiti se. Neću dozvoliti da taj segment nestane jer se moje tijelo menja”, rekla je za “Vog”.

Izvor:Novosti /Foto: Profimedia