Ovan na novom početku, Bik želi, ali ne može,Djevica voli Škorpiju—

05.09.2023. - Magazin

Dnevni horoskop za 05. septembar 2023. godine

 

 

OVAN
Posao – Jača saradnja sa strancima vam daje novu šansu za uspjeh. Iskoristite ove aspekte u toku narednog perioda.
Ljubav – Volite da se otvoreno postavite pred novim izazovom koji vas okreće na jednu pozitivnu priču. Jedna osoba na vas povremeno misli

Zdravlje – Dobro se osjećate.

BIK
Posao – Još ste na polju posla na nivou svojih želja. Morate da ostavite utisak osobe sa snažnom voljom, što vam u suštini neće biti teško.

Ljubav – Neko od ranije vam je još u srcu pa se nečiji povratak očekuje na velika vrata. Uradite dobar izbor ovaj put.

Zdravlje – Osjećate se stabilno.

BLIZANCI
Posao – Još ste pod utiskom od ranije što se poslovne strane tiče, pa se neće desiti nešto posebno loše koliko se osjeća jači utisak na nešto od ranije.

Ljubav – Volite da flertujete pa se može očekivati večernji izlazak sa osobom, koja vam imponuje. Ovo važi naročito za mlađe predstavnike vašeg znaka.

Zdravlje – Predio pluća vam je lošije postavljen.

RAK
Posao – Ukoliko ste pokrenuli porodični biznis osolonite se samo na one ljude u koje imate potpuno povjerenje. Stav koji imate trenutno može da vam donese odličan plasman.

Ljubav – Pojačavate komunikaciju sa osobom od ranije i ne žalite se na trenutni stav koji imaju vaši prijatelji. Neko od njih ne želi tu osobu u većoj mjeri.

Zdravlje – Sinusi su vam slabija strana.

LAV
Posao – U toku dana možete da imate jaču tenziju i nemogućnost iskazivanja jasnih mogućnosti na poslovnom planu, ovaj put.

Ljubav – Volite jednog Ovna. Dobro se slažete u većini samo ne morate uvijek da se odričete baš svega u korist osobe na koju mislite.

Zdravlje – Imate pojačanu nesanicu.

DJEVICA
Posao – Nije sve tako loše skockano kako ste mislili na početku svog radnog zadatka. Ne očekujte poveći zalet još na finansijskom polju.

Ljubav – Volite jednu Škorpiju uporno, već duže vrijeme. Nemate čak ni namjeru da odustanete.

Zdravlje – Pojačano lupanje srca.

VAGA
Posao – Isuviše kasno dolazite do bitnog zaključka kada je poslovna situacija u pitanju. Nemate namjeru da odustanete od trenutne solucije za koju se odavno već borite.

Ljubav – Ne odgovara vam nečije divljenje sve dok ne budete uvjereni u ono što vam se dešava već neko vrijeme. Počinjete da sumnjate u partnerovu reč.

Zdravlje – Pojačajte unos vitamina C.

ŠKORPIJA
Posao – Imate dosta solidan plan koji vodite u svom biznisu. Morate da budete dovoljno uvjereni u svoje riječi i partnerski odnos poslovne prirode sa jednim Jarcem.

Ljubav – Osjećate da se nečije prisustvo ne može zaobići i da vam ta osoba može napraviti lošije raspoloženje u trenutnoj vezi.

Zdravlje – Pokazujete odlično raspoloženje.

STRIJELAC
Posao – Razmišljate o potpuno novim mogućnostima na koje ste računali kao izlaz iz situacije u kojoj se trenutno nalazite. Finansije su vam veći problem.

Ljubav – Pojačavate akciju i češće izlazite. Volite da se družite sa osobama koje vam imponuju po intelektu i zauzimate dosta dobru poziciju.

Zdravlje – Bolovi u nogama.

JARAC
Posao – Suština u kojoj ste se pronašli nosi određena otežanja. Vi ste sve lijepo osmislili ali realizacija ima svoj duži tok. Budite strpljivi.

Ljubav – Igra zavođenja na koju niste navikli od jednog Lava nije loša ideja kao još jedna avantura. Posušajte svoj unutrašnji glas.

Zdravlje – Cirkulacija može da vam bude slabija.

VODOLIJA
Posao – Vi ste ozbiljan stručnjak u oblasti kojom se bavite već duže vrijeme. Imate namjeru da napredujete u onome što volite.

Ljubav – Vaša emotivna strana traži jaču promjenu. Poslušajte svoj unutrašnji glas kada je jedan Lav u pitanju.

Zdravlje – Smanjili ste stres.

RIBE
Posao – Pravi se poslovni mag. Uživate u izvoru znanja, koje ste sticali godinama. Niste u lošem raspoloženju za nešto potpuno novo u svom poslu.

Ljubav – Trijumf koji slavite je nešto što vam je odavno u srcu. Pored sebe imate osobu na koju se često mislili u prethodnom periodu.

Zdravlje – Solidno ovaj put.

 

 

izvor:Agencije/FOTO:Pixabay