Od računovođe bježite.U krevetu najbolji trgovci, šoferi perverzni…

07.09.2022. - Magazin

Rezultati nove australijske studije tvrde da vaše zanimanje govori mnogo više o vama nego što mislite

Ako vam je dosadno i seksualni život vam je zapao u rutinu, vjerovatno se zabavljate sa muškarcem koji je, na primjer, računovođa, piše Cosmopolitan.

Prema statistici, u krevetu su najbolji trgovci, advokati, agenti nekretnina, dostavljači robe i kuriri. Međutim, zaposleni u finansijskom i IT sektoru, kao i telekomunikacijama nisu se baš proslavili u anketi provedenoj na 17.000 ispitanika.

Ovi rezultati su izvedeni na osnovu odgovora na pitanja o ponašanju u seksu i dovođeni su u vezu sa zanimanjima. Australijanci zaposleni u pravosuđu najzadovoljniji su svojim seksualnim životom, a čak polovina zaposlenih u IT i telekomunikacijama nije zadovoljna aktivnostima u spavaćoj sobi.

Podaci kojii su izvedeni o određenim profesijama i više su nego zanimljivi.

Naime, oni koji rade u sektoru finansija imaju seksualni odnos dug samo nekoliko minuta, i baš kao radnici na građevini skloni su seksu na prvom dejtu.

Agente nekretnina prati reputacija ženskaroša, trgovci su skloni laganju o godinama kako bi ljepšu polovinu odveli u krevet, a vozači kamiona i autobusa su perverzni, pa su tako skloni igranju s hranom i prljavim riječima u spavaćoj sobi.

Inače, većina ljudi najviše voli seks u spavaćoj sobi, dok su na drugom mjestu najpopularnija seksi mjesta balkoni, a zatim tuš kabine i plaža.

 

izvor:Žena/Aloonline/FOTO:Pixabay