Lavu stižu pare, Strijelcu neko soli pamet, Rak uživa u ljubavi… | Bijeljina.com

Lavu stižu pare, Strijelcu neko soli pamet, Rak uživa u ljubavi…

06.05.2023.

Dnevni horoskop za 6. maj

 

Ovan
Danas želite apsolutnu slobodu u svemu i smeta vam sve što vas ograničava. Ipak, imajte na umu da u nekim situacijama morate da pristanete na kompromis ako ne želite probleme. Nervozni ste, radite nešto što će vas opustiti.

Bik
Previše ste fokusirani na sebe danas i to u vama izaziva osjećaj nesigurnosti. Želite da kontrolišete sve, a to bi moglo negativno da se odrazi na vaš odnos sa partnerom. Pazite na šta trošite novac, izvesni su neki nepredviđeni izdaci.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA
Profesionalna masažna fotelja – 70% popusta! Samo 960 KM
Pogodi najveću kvotu i dokaži da tvoj Aviator leti duže od svih!

Blizanci
Svu svoju energiju usmjerite na ostvarivanje cilja koji ste sebi zacrtali. Kreativnost vam je danas veoma izražena, pa ćete lako preskočiti svaku prepreku koja vam se nađe na putu. Ne odbijajte pozive za druženje.

Rak
Sve što danas uzmete da radite biće veoma uspješno! Maštoviti ste, puni sjajnih ideja i baš je to ono što vam je potrebno za uspjeh i napredak. Sreća vas prati i u ljubavnim odnosima, nema razloga za brigu.

Lav
Koncentrisani ste na posao, gdje blistate, ali gledajte da zbog obaveza ne zapostavite drage ljude. Izvjestan je novčani dobitak, častite sebe nečim što odavno želite da kupite. Moguća je glavobolja.

Djevica
Neke emocije koje ste skrivali duže vrijeme danas izlaze na površinu i niste sigurni kako da se nosite sa njima. Povjerite se prijatelju u kojeg imate povjerenja i zatražite savjet. Potreban vam je odmor.

Vaga
Uspješan je dan pred vama, posebno ako se bavite nečim što ima veze sa umjetnošću. Dobar je dan da se pozabavite uređenjem kuće, promijenite nešto, prijaće vam promjena. Partner se osjeća zapostavljeno, posvetite mu više vremena.

Škorpija
Neki novi projekat danas vas potpuno okupira, ali rezultati neće biti sjajni, bez obzira na uložen trud. Budite strpljivi, vremenom će sve doći na svoje. Ukoliko imate priliku za neko kraće putovanje, ne propuštajte je.

Strijelac
Bliski ljudi vam daju savjete koje niste tražili i to vas nervira. Ipak, saslušajte šta imaju da vam kažu, pa onda donesite odluke. Izvjesna je neka nova poslovna ponuda, ali to u ovom trenutku možda nije najbolja opcija za vas.

Jarac
Dan počinjete puni energije i elana, a pozitivnost širite na sve oko sebe. Sve obavljate kao od šale, a to će vam značajno uticati i na samopouzdanje. Na kraju dana se opustite uz prijatelje i muziku ili radite nešto drugo što vam prija.

Vodolija
Skloni ste saradnji, a to cijene i kolege, pa je atmosfera na poslu sjajna. I vaša kreativnost dolazi do izražaja, ne libite se da iznesete ideje koje imate. Završetak dana će biti sjajan ako provedete kvalitetno vrijeme sa prijateljima i porodicom.

Ribe
Privlačite suprotni pol poput magneta, slobodni, iskoristite svoj šarm danas! Iako ste prilično oprezni, danas lakše nego inače preuzimate rizike na sebe, a rezultati bi mogli da budu iznenađujuće dobri. Čuvajte se prehlade.

 

izvor:Agencije/FOTO:Pixabay