Lav u nedoumici zbog ljubavi, Strijelac rješava problem, a Vodolije presrećne zbog današnjih vijesti… | Bijeljina.com

Lav u nedoumici zbog ljubavi, Strijelac rješava problem, a Vodolije presrećne zbog današnjih vijesti…

09.05.2023.

Dnevni horoskop za 9. maj

 

Ovan
Nova nedjelja ispunjava vas novom energijom i samopouzdanjem. Ako niste u vezi, dnevni horoskop predviđa da ćete imati hrabrosti da napravite jedan prvi korak u odnosu sa nekom osobom koja vam je draga. Moguća je glavobolja pa probajte da se više odmarate.

Bik
Nostalgični ste i čeznete za viđanjem sa prijateljima koje davno niste vidjeli. Ne treba da živite u prošlosti, već da pokušate da organizujete veliko druženje i napravite zajedno nove uspomene! U ljubavi, neko je zainteresovan za vas, ali vam srce govori da ta veza ne bi bila dobra ideja.

Blizanci
Danas vam je dan za nekakvo raspremanje, bilo da je u pitanju zaostali posao ili neke emocije s kojima još uvek niste raskrstili. Budite iskreni najprije prema sebi, i znaćete šta je pravi korak za vas. Partner vam je podrška i ugađa vam u svemu tokom cijelog dana.

Rak
Dnevni horoskop vas upozorava na neku osobu iz okoline, želi nešto od vas ali nije spremna da uzvrati i bude fer. Ne dozvolite da vam se umiješa u život i optereti vas svojim problemima. Dobar je dan za veće troškove, ako ste planirali šoping, samo napred!

Lav
U ljubavi ste rastrzani, moguće je da se nalazite na raskršću, i da gledate u dvije osobe pred sobom. Zavirite u srce i znaćete kojim putem bi trebalo da krenete. Potrebni su vam hrabrost i otvorenost, a ako niste sigurni, potražite savjet od starije ženske osobe.

Djevica
Dnevni horoskop vam predviđa manje probleme na poslu, uspjećete brzo da ih riješite, ali ćete se osjećati kao da ste podbacili. Nekada nas muče misli koje sami sebi namećemo, pa razmislite da li to nekada radite i kako biste mogli s njima da se izborite. Ljubavni život vam ide glatko!

Vaga
Nekom članu porodice potrebna je vaša pomoć, i iako imate i dovoljno svojih obaveza, izađite im u susret i učinite ono što žele. Osjećaćete se bolje i ispunjenije, a to vam trenutno nedostaje. U ljubavi, imate utisak da je sve što kažete pogrešno i povlačite se u sebe.

Škorpija
Odličan dan za vas, dnevni horoskop predviđa veliki uspjeh i napredak! Konačno je na poslu primjećeno da ste nezamjenljivi, i dobar je trenutak da pregovarate o boljim uslovima. Uveče proslavite s partnerom, zvijezde su na vašoj strani!

Strijelac
Ako ste tek na početku veze, odjednom želite više, ali niste sigurni da li je i partner spreman za to. Izađite na neko opušteno mjesto i razgovarajte o tome, nemojte da pravite „ozbiljan“ razgovor kod kuće. Rješenje vašeg problema vam je pred očima, ali morate pametno da stignete do njega.

Jarac
Nije dobar dan za troškove, ako možete da ih izbjegnete, obavezno to uradite! Zvijezde nisu na vašoj strani kada je novac u pitanju i mogući su gubici. Danas vam je potrebno opuštanje i pokušajte da popodne posvetite sebi i isključite telefon.

Vodolija
Čeznete za provodom, i znate tačno ko od vaših prijatelja je isto raspoložen! Proljeće u vama budi želju za uživanjem, pa je sada trenutak da dogovorite neko druženje za vikend. Predstoji vam vrlo zanimljiv period u ljubavi, a dnevni horoskop kaže da ćete danas dobiti nagovještaj o čemu je reč.

Ribe
Cijelog dana ćete biti pod utiskom da ste nešto zaboravili, ali nije tako. Zapravo osjećate unutrašnji nemir oko neke situacije koju ne možete da promjenite. Znajte da ne možemo uvek da utičemo na stvari oko sebe, ali možemo na način na koji ćemo ih doživjeti i prihvatiti. Budite smireni i rješenje će doći!

 

izvor:Agencije/FOTO:Pixabay