Lav dobar u poslu,Škorpija koncentrisana na finansije,iznenađenje za Vodoliju

01.09.2023. - Magazin

Dnevni horoskop za 01. septembar

 

OVAN

Posao – Još osjećate veću nervozu nego inače. Ovo naročito važi za one, koji su rođeni u posljednjoj dekadi vašeg znaka.

Ljubav – Možete da upoznate izuzetno dragu osobu preko polja posla, potrebno je samo da se otvorenije postavite što dovoljno opušteno u komunikaciji ovaj put.

Zdravlje – Preporučuje vam se malo jača meditacija.

 

BIK

Posao – Ukoliko budete imali sasvim nove ideje možete da se otvorenije postavite i kažete svoje mišljenje bez ustručavanja jer se može desiti mnogo jača saradnja u narednom period sa jednim Rakom.

Ljubav – Osećate se dosta zaljubljeno i ne možete da se otrgnete utisku da se nešto posebno dešava trenutno na polju emocja pa to želite i da podelite sa osobom na koju češće mislite.

Zdravlje – Pazite se prehlade.

BLIZANCI

Posao – Ukoliko ste od onih koji se bave privatnim poslom, nije loša ideja da koncentrišete svoju energiju, upravo na ovom segment.

Ljubav – Polje ljubavi se pokazuje sa dozom zadrške i naravno možete biti otvoreni za tajnu ljubavnu vezu jer vam se dopada jedna Devica.

Zdravlje – Niste loše raspoloženi.

RAK

Posao – Polje novca je pod mrakom trenutno jer smatrate da zaslužujete bolje rešenje od trenutne situacije u kojoj se nalazite. Morate da budete dovoljno fleksibilni.

Ljubav – Imate motiv da izlazite i da se zabavljate. Pokazujete malo veće interesovanje za osobe, koje vam se dpadaju pa ćete biti spremniji na nove izazove.

Zdravlje – Problem sa kostima.

LAV

Posao – Očekivani finansijski priliv sa više strana vam popravlja stanje u novčaniku. Dosta ste zadovoljni svojim rezultatima.

Ljubav – Partner pokazuje interesovanje, ali sa određenom zadrškom. Morate da budete dovoljno uporni sa osobom koja vam se dopada.

Zdravlje – Pokušajte da se relaksirate povremeno.

DJEVICA

Posao – Isuviše vremena provodite samo za sebe. Pokušavate da dovedete u red mnogo više detalja nego obično. Pazite se iscrpljenosti.

Ljubav – Imate utisak da je sve savršeno

Zdravlje – Uzmite dozu svojih vitamina.

VAGA

Posao – Predstavnici vašeg znaka imaju pravo iznenađenje jer se sprema veliki novčani priliv koji je trebalo odavno dastigne.

Ljubav – Isuviše ste u dobrom raspoloženju da ne mislite na problem od ranije. Partner se slaže sa vama kada su zajedničke odluke u pitanju.

Zdravlje – Oprez hroničnim bolesnicima.

ŠKORPIJA

Posao – Ovaj put nećete čekati da se nešto konkretno desi već ćete sami birati jako dobre poslovne mogućnosti koje vam znače u poslovnom portfoliju.

Ljubav – Isuviše vas interesuje finansijska strana pa se nećete nešto posebno zadržavati na polju ljubavi

Zdravlje – Skloni ste zadržavanju tečnosti u organizmu.

STRIJELAC

Posao – Isuviše ste zahtevni za ono što vam se dopada kroz poslovnu mogućnost u privatnom sektoru. Budite dovoljno uporni u svojim namerama.

Ljubav –  Bilo bi dobro da povremeno budete u statusu kvo kada je vaš izbor u pitanju kako bi doneli ispravnu odluku.

Zdravlje – Osećate se dobro.

JARAC

Posao – Kada su u pitanju novčani dobici ne pomišljajte na trošenje bar neko vreme. Sačekajte malo bolju priliku za investiranje.

Ljubav – Emotivni susret neće vas ostaviti ravnodušnom osobom.

Zdravlje – Pojačajte unos kalcijuma kroz ishranu.

VODOLIJA

Posao – Imate utisak da su vam klijenti pomalo loše raspoloženi što se trošenja tiče. Bićete neprijatno iznenađeni ovaj put.

Ljubav – Još uvek je kod vas sve na nivou priče koja ne daje nešto konkretno koliko se uporno stvari odvijaju na pasivniji način.

Zdravlje – Volite da posvetite vreme svom zdravlju.

RIBE

Posao – Dobitak je kod vas dosta neminovan i morate da budete otvoreniji prema novim poslovnim mogućnostima.

Ljubav – Dovoljno ste dugo u mislima sa jednom osobom da ne možete da se otrgnete većem utisku.

Zdravlje – Hipohondrija.

 

 

izvor:Agencije/FOTO:Pixabay