Jovan Memedović uživa u Krajini (Video)

11.06.2022. - Magazin

Odmor za oči, pluća i misli ili želite ribarenje i fly-fishing, zaputite se u sjeverozapadni dio Srpske i posjetite opštinu Ribnik. Naselje je izgrađeno na lijevoj obali istoimene rijeke, nedaleko od izvorišta.

To je uradio i poznati tv voditelj i novinar Jovan Memedović.

“Počele su gradske verve i nisam ništa drugo mogao nego da odem na pecanje. Moja destinacija je reka Ribnik u Bosni poznata po mušičarskom reviru, po čistoći i velikom broju stranaca koji je posećuju”, napisao je Memedović na profilu istoimene emisije Sasvim prirodno, .

Memedović je najavio i epizodu snimljenu upravo na ovom lokalitetu.

“Bistro na vodi je jedna ‘sasvim obična’ epizoda puna čiste vode, čiste prirode, autohtone ribe i ljudi koji bez svega toga ne vide smisao života”, navodi se u objavi.

Memedović je ranije u izjavio da, kada bi živio u Republici Srpskoj, to bi bilo u Ribniku.

Ovdje je razvijen seoski turizam zahvaljujući očuvanoj prirodi, čistom vazduhu, nezagađenim izvorima, potocima i rijekama, bogatoj flori i fauni.

Boravak u Ribniku pruža mogućnost za šetnju, rekreaciju, bavljenje tradicionalnim sportovima, organizovanje izleta do obližnjih pećina, planinskih vrhova, vidikovaca, izvora i vodopada, mogućnost lova i ribolova, planinarenja, branja šumskih plodova, gljiva i ljekovitog bilja.

Izvor:SeeSrpska / Foto: Sasvim prirodno