Horoskop za petak, 15. jul

15.07.2022.

Pogledajte kakav će vam biti dan prema položaju planeta

OVAN
Neko vas iznenada dovodi u neprijatnu situaciju i pokušava da vam nametne određena pravila ponašanja. Potrebna vam je bolja kontrola u poslovnim susretima. Nema razloga da rizikujete u situacijama koje mogu da se okrenu na vašu štetu. Sačuvajte dostojanstvo pred voljenom osobom, pokažite da imate dovoljno snage da prevaziđete neke osjetljive situacije kroz koje prolazite. Sugestija: Djelujete napeto, opustite se.

BIK
Pokušavate pravilno da dešifrujete nečiju poruku ili da sačuvate pozitivan stav u poslovno-finansijskoj saradnji. Izbor poslovne teme treba da se zasniva na povjerljivim informacijama i na konsultaciji sa pouzdanim saradnicima. Pokažite svom partneru da postoji neki ljepši ili zanimljiviji dio stvarnosti koji nije nedostižan. Nema razloga da sumnjate u nečija iskrena osjećanja i naklonost. Sugestija: Prijaće vam boravak u prirodi ili psihofizička relaksacija.

BLIZANCI
Vaša motivacija ili ponašanje djeluju skoro besprijekorno u različitim situacijama. Poslovni rezultati na najbolji način ilustruju vaše intelektualne ili praktične sposobnosti u društvu saradnika. Napokon dobijate pozitivan emotivni signal koji ste priželjkivali. Odgovorite na nečiji poziv ili na ljubavni izazov u skladu sa svojim osnovnim potrebama, postoji mnogo razloga za novu radost. Sugestija: Uživajte u situacijama koje djeluju pozitivno na vaše raspoloženje.

RAK
Imate dobar predosjećaj, ali ne uspijevate pravilno da rastumačite neobične signale ili neke skrivene poruke. Ne treba da brinete zbog različitih komentara, svako od saradnika ima pravo na svoje mišljenje i na poslovne prioritete. Različite osobe privlače vašu emotivnu pažnju, ali odaberite društvo koje u potpunosti odgovara vašoj inspiraciji i afinitetima. Ugodite sebi i svojoj okolini. Sugestija: Prijaće vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

LAV
Sačuvajte prisebnost duha u nekim situacijama, jer svako ima pravo da pogriješi. Prihvatite nečije izvinjenje, kao “pozitivan signal” za buduće dogovore o zajedničkim investicijama i poslovnoj saradnji. Nema razloga da nečije ponašanje procjenjujete kao emotivnu ravnodušnost ili znake odbijanja. Potrudite se da voljena osoba pravilno shvati, a zatim i da u potpunosti prihvati vaše namjere. Sugestija: Potrebni su vam kreativan odmor ili psihofizička relaksacija.

DJEVICA
Susret sa jednom osobom djeluje negativno na vaše raspoloženje, stoga odbijate predlog ili ponudu o poslovno-finansijskoj saradnji. Ali, postoje situacije koje ne možete rješavati sami i bez nečije asistencije. Neko privlači vašu pažnju, ali još uvijek niste donijeli konačnu odluku. Emotivna nesigurnost koju osjećate najviše proističe iz vašeg nepovjerenja. Potrebno je da se glasno izjasnite. Sugestija: Prijaće vam psihofizička relaksacija i opuštenija atmosfera.

VAGA
Važno je da se ne zanosite prevelikim ambicijama. Pokušavate da povučete jasniju granicu između dobrog i neprofesionalnog ponašanja. Međutim, osoba koja vam zadaje dodatne probleme neće odustati od svojih namjera. Trenutak je da promijenite neka ustaljena pravila ponašanja u dogovoru sa voljenom osobom. Nema razloga za dodatnu zabrinutost samo zato što nemate potpunu kontrolu. Sugestija. Podstičite kod sebe pozitivan način razmišljanja.

ŠKORPIJA
Previše očekujete od nečijih obećanja i spremni ste da prihvatate određeni stepen poslovnog rizika. Ponekad je teško ostvariti dobar poslovni kompromis. Na žalost, okolina ima drugačije mišljenje i neko koristi stroge kriterijume. Oslanjate se na svoju intuiciju, na osnovu “sitnih detalja” iz zajedničkog života primjećujete partnerovo nezadovoljsto. Bolje je da prećutite ono što naslućujete. Sugestija: Budite pažljiviji u saobraćaju, izbjegavajte stresne situacije.

STRIJELAC
Važno je da sačuvate pozitivnu inspiraciju ili jaku volju u društvu saradnika. Pažljivo osmislite svoj kompletan nastup i nemojte dozvoliti da neko pogrešno tumači vaše ideje i poslovne interese. Nema razloga da se ponašate suviše zahtjevno pred voljenom osobom. Potrebno je da se iskristališu pozitivne emocije u ljubavnom odnosu kako biste ostvarili sve ono što priželjkujete. Sugestija: Pozitivan način razmišljanja djeluje na vašu preduzimljivost.

JARAC
Nemojte dozvoliti da vas neko navede na pogrešnu procjenu i loše rješenje. Pažljivo provjeravajte različite informacije koje utiču na nivo poslovne saradnje. Lako je napraviti propust u sadašnjim okolnostima. U društvu voljene osobe osjećate zanos koji vas inspiriše na neke neobične ideje. Posvetite pažnju zajedničkim temama i uskladite svoje potrebe, ako želite da poboljšate odnos. Sugestija: Potrebno je da poboljšate svoju koncentraciju.

VODOLIJA
Novi problemi sa kojima se suočavate na poslovnoj sceni zahtjevaju dobru koncentraciju i pouzdane saradnike. Potrebna vam je nečija iskrena podrška i posredovanje u različitim poslovnim fazama. Nema razloga da vas zavara prvi utisak o jednoj osobi. Svoju pažnju posvetite nekoj interesantnoj temi ili osobi koja vas inspiriše na dobro emotivno raspoloženje. Znate da napravite sjajan izbor. Sugestija: Važno je da uljepšate svoj izgled, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

RIBE
Vaše ideje nailaze na pozitivnu reakciju i neko pohvaljuje vaš način rada. Stalo vam je da ostvarite širu poslovnu afirmaciju i da zadovoljite različite kriterijume o uspješnoj saradnji. Ukoliko priželjkujete novi emotivni uzlet ili uzbudljivu zabavu, učinite sve što je potrebno da privučete nečije interesovanje. Upotrijebite svoj šarm u skladu sa emotivnom inspiracijom koju sada osjećate. Sugestija: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

 

izvor:Aloonline/FOTO:Ilustracija