Gledaoci voditeljki “Slagalice” neće da oproste blamažu

20.06.2022.

Najpopularniji porodični kviz u Srbiji ponovo je dobio svojih pet minuta na Internetu. Ovoga puta zbog greške koja je zbunila gledaoce, a oni nisu ostali dužni na društvenim mrežama.

Plavi takmičar Rade prilično lako je pobijedio crvenog protivnika Stefana, a najnoviju epizodu “Slagalice” obilježila je greška voditeljke u samom finišu, koju su tviteraši odmah primijetili.

Sama asocijacija je bila logična a rješenje je glasilo “Glava”, ali je onda voditeljka napravila grešku objašnjavajući rešenje.

“Pismo i glava na novčiću, kruna se nosi na glavi, “Glava šećera” je pripovijetka Stevana Sremca i brdo u Rio de Žaneiru, i lice je prednji dio glave”, rekla je voditeljka Kristina Radenković.

Na licima takmičara se nije vidjelo negodovanje, ali su društvene mreže odmah krenule u “napad”. Razlog je u tome što “Glavu šećera” nije napisao Stevan Sremac već Milovan Glišić.

“Slagalica danas, ‘Glava šećera’ od Stevana Sremca a Milovan Glišić se žali Milki Canić koga je ostavila u kvizu”, “Do danas sam živio u uvjerenju da je ‘Glavu šećera’ napisao Milovan Glišić ali mi ‘Slagalica’ večeras otvori oči informacijom da je to napisao Stevan Sremac”, ređali su se komentari.

Izvor:Srpskainfo/FOTO: RTS SLAGALICA – ZVANIČNI KANAL/YOUTUBE/ SCREENSHOT