Dnevni horoskop za 17 . jul | Bijeljina.com

Dnevni horoskop za 17 . jul

16.07.2022.

Pogledajte kakav će vam biti dan prema položaju planeta

OVAN
Ne vjerujete previše u nečiju priču i najčešće se oslanjate na samostalnu procjenu poslovnih mogućnosti. Ipak, nemate dovoljno snage ili koncentracije da se angažujete na različitim stranama u skladu sa zamišljenim ciljevima. Sa određenim razlogom prećutkujete svoje emotivne namjere pred voljenom osobom, ali ne možete još dugo prikrivati istinu. Sugestija: Važno je da pravilno usmjeravate svoju energiju i pažnju.

BIK
Potrebne su vam pouzdane informacije koje obećavaju uspješnu saradnju na raznim nivoima ili novi poslovni dobitak. Djelujete podsticajno na svoju okolinu i zagovarate varijantu koja odgovara zajedničkim interesima. U dijalogu sa voljenom osobom imate dobru procjenu, stalo vam je da predstavite svoje mišljenje u različitim situacijama. Sugestija: Izbjegavajte neke obaveze koje vas dodatno zamaraju.

BLIZANCI
Obratite pažnju na različite događaje iz javnog života i na svoj stil izaražavanja. Važno je da se zateknete u pravom trenutku ili na dobrom mjestu, kako biste u potpunosti ostvarili svoje poslovne ciljeve. Uporno pokušavate da nametnete svoje mišljenje pred voljenom osobom ili da privučete nečiju pažnju, ali nedostaje vam dobra prilika. Sugestija: Uživajte u situacijama koje djeluju podsticajno na vaše rasploženje.

RAK
Važno je da postavite jasnu granicu između ličnih i zajedničkih interesa, novi ustupak možete učiniti pod uslovom da i ostali saradnici ispoštuju svoj dio obaveza. Važno je da se prilagođavate uz očuvanje individualnosti. Partner u izvjesnom smislu iskušava vašu naklonost, potrudite se da uskladite zajednička interesovanja. Bolje je da se prilagodite nekim zajedničkim potrebama. Sugestija: Pretjerana zabrinutost se loše odražava na vašu koncentraciju.

LAV
Stalo vam je da se predstavite svoje ideje na neki originalan način. Potrebna vam je diplomatska nota i dobra poslovna strategija. Udružite svoje interese sa provjerenim saradnicima i zatražite nečiji stručan savjet. Obradovaće vas novi emotivni signali ili gest pažnje sa nečije strane. Partner se iskreno trudi da ostvari sve vaše potrebe. Sugestija: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

DjEVICA
Važno je da sačuvate dobru poslovnu poziciju među saradnicima, nemojte da štedite svoju kreativnu energiju ili vrijeme. Poslovno-finansijski uspjeh ne ispunjava vaša očekivanja, ali ni vaši saradnici ne mogu da se pohvale sjajnim rezultatima. Djelujete uznemireno i zabrinuto, imate utisak da nepravedno trpite zbog nečijeg ćudljivog ponašanja ili odsutnosti. Sugestija: Izbjegavajte varijantu samokažnjavanja, opustite se.

VAGA
Saradnici odobravaju vaš način razmišljanja i to djeluje ohrabrujuće na nastavak poslovnih pregovora. Važno je da održite dobru poziciju i uspješan nivo komunikacije na različitim stranama. Neko nije u stanju da ispuni vaša emotivna očekivanja, ali uz malo mudrosti i strpljenja situacija može da se promijeni. Nema razloga za veliku zabrinutost. Sugestija: Podstičite kod sebe pozitivan način razmišljanja i vedar duh.

ŠKORPIJA
Pokušavate da odložite poslovnu situaciju koja zahtjeva dobru procjenu i dodatnu koncentraciju. Važno je da imate ubjedljive argumente u susuretu sa saradnicima. Ukoliko vam je teško da kontrolišete svoje emocije i reakciju pred bliskom osobom, izbjegavajte izazovne ili provokativne situacije. Ponekad je teško postaviti jasnu “granicu”, između glasa razuma i nekontrolisanih emocija. Sugestija: Prijaće vam psihološko opuštanje ili relaksacija.

STRIJELAC
Susret ili razgovor sa jednom osobom za Vas predstavlja »dobitnicku kombinaciju«, stoga prihvatite ideju o poslovno-finansijskoj saradnji. Važno je da odaberete novu situaciju, koja paralelno ispunjava Vaša duhovna interesovanja i donosi materijalnu korist. Nema potrebe da se ponašate suviše teatralno u društvu voljene osobe. Prilagodite svoju ulogu u skladu sa zajedničkim potrebama. Sugestija: Prijaće Vam šetnja ili boravak u prirodi.

JARAC
Pažljivo analizirate različite događaje na poslovnoj sceni i nove uslove. Ukoliko vam je stalo da ostvarite zapažene rezultate, realno odmjerite svoje mogućnosti i uslove u kojima se nalazite. Nema razloga za pretjeranu razmetljivost pred saradnicma. Postavljate “pogrešna pitanja” i vršite emotivni pritisak na voljenu osobu. Bolje je da smireno sagledate zajednička rješenja. Sugestija: Podstičite kod sebe vedar duh i pozitivno raspoloženje.

VODOLIJA
Predlažete nova praktična rješenja, ali neko od saradnika nema dovoljno sluha i komplikuje dogovor o zajedničkim interesima. Nema razloga da podcjenjujete nečiju informisanost ili vještinu da ostvari svoje namjere. Djelujete suviše uznemireno i nestrpljivo. U emotivnom zanosu pravite lošu procjenu i imate pogrešan utisak o jednoj osobi. Sugestija: Važno je da poboljšate svoju psihofizičku kondiciju.

RIBE
Provjeravate različite informacije koje utiču na dalji tok pregovora u poslovnoj saradnji. Strahujete da vam ne promakne neki važan događaj, ali znate pravilno da procijenite poslovnu situaciju i povlačite dobre poteze. Neko podstiče vaš emotivni zanos. Nema potrebe da vjerujete u ishitrena obećanja ili osobi koja nije opravdala vaše povjerenje. Sugestija: Izbjegavajte stresne situacije koje vas dodatno uznemiravaju.

 

izvor:naportal/FOTO:Ilustracija