Djevica puni novčanik, Bik ne može da sakrije istinu…

04.04.2023. - Magazin

Šta su vam zvijezde danas pripremile

Ovan
Obuzeti ste brigama koje ste sami smislili i rješavate probleme koji bi tek mogli da se dogode. Vaša dekoncentrisanost i ponašanje na poslu vas mogu mnogo koštati, pa je bolje da se blagovremeno trgnete i odvojite realnost od mašte.

Bik
Neke stvari koje ste se toliko trudili da sakrijete od drugih, danas bi mogle da izađu na vidjelo. To i nije tako loše jer ćete shvatiti da ste neki stvari tajili bez razloga i dobićete podršku okoline. Više pokazujte partneru svoja osjećanja, poradite na komunikaciji.

Blizanci

Vi ste inače veoma društveni i komunikativni, što danas posebno dolazi do izražaja. Međutim, izražena je i potreba da „zakopate dublje“, tj. da ne vodite uobičajene, površne razgovore. Pare se danas lijepe za vas, moguć je finansijski dobitak.

Rak
Naći ćete se u nekoj neočekivanoj situaciji, ali stvari će se ipak odvijati u vašu korist. Brine vas potencijalni konflikt na radnom mjestu, ali izbjeći ćete ga tako što nećete kolegama nametati svoje stavove. Poradite na jačanju imuniteta.

Lav
Provedite što više vremena napolju, to će vam danas prijati, ili isplanirajte neko kraće putovanje ako imate priliku za to. Dobro se organizujte jer imate dosta obaveza i gledajte da ništa ne ostavljate za posljednji čas. Častite sebe nečim što odavno želite da kupite.

Djevica
Očekujte prijatno iznenađenje koje se tiče novca, bilo da je u pitanju povišica ili neki potpuno neočekivani dobitak. Pomalo vas zbunjuje odnos sa partnerom, kao da niste sigurni šta želi od vas, ali jedini način da to riješite je otvoren razgovor. Slobodni, nemojte previše da idealizujete neku osobu koja vam se dopada.

Vaga
Imate mnogo obaveza, ali kao da ih svjesno ignorišete i fokusirate se samo na druženje. Sasvim je u redu da napravite mali predah od posla, ali pazite da vam se poslije ne nagomilaju obaveze. Budite strpljiviji u odnosu sa partnerom.

Škorpija

Sjajan je dan pred vama, Škorpije! Želite da sve budete savršeno odrađeno, do najmanjeg detalja i veoma ste posvećeni poslu, što neće proći neprimjećeno. Poziv neke osobe sa kojom se niste odavno videli će vam uljepšati dan.

Strijelac
Danas želite samo da se zabavite i pristajete na sve što zvuči zabavno! Dobar je dan za novčane dobitke, možete da se oprobate i u igrama na sreću. Slobodni, na nekom druženju biste mogli da upoznate osobu koja će vam zavrteti pamet.

Jarac
Osjetljiviji ste nego inače, posebno na dešavanja u porodici, gdje vas očekuju brojne pozitivne stvari. Trudite se samo da budete jasni u komunikaciji, kako ne bi došlo do nepotrebnih nesporazuma. Osim toga, pazite šta govorite da ne biste nekoga nenamerno povredili.

Vodolija
Neočekivan poziv od osobe sa kojom se niste odavno vidjeli uljepšaće vam dan. Slobodni, glava vam je u oblacima zbog slučajnog susreta sa nekim strancem. Ne ulažite novac ni u kakve rizične poslove jer biste lako mogli da budete izmanipulisani.

Ribe

Poznanik ili prijatelj bi mogao da vam da dobru poslovnu ponudu, o kojoj bi trebalo da razmislite. Ne zapostavljajte partnera zbog obaveza i potrudite se da imate više razumijevanja za njegove potrebe. Idite kod zubara preventivno.

 

 

izvor:Agencije/FOTO:Pixabay