Blizanci se osjećaju odlično, pred Lavom je nova veza, Škorpiju upornost vodi do uspjeha, šta vas čeka?

29.03.2023. - Magazin

Pročitajte dnevni horoskop za 29. mart!

Ovan
Dobro se osjećate i imate višak pozitivne energije. Potrudite se da ne trošite previše novca. Skloni ste flertu.

Bik
Najbolje bi bilo da provedete vrijeme kod kuće, sa porodicom. Pomalo ste napeti i nervozni. Izdvojite više vremena za voljenu osobu.

Blizanci
Odlično se osjećate. Posvetite se više poslu i dajte svoj maksimum što se tiče organizacije. Neka ženska osoba može da vam bude od pomoći na poslu.

Rak

Romantični ste i osjetljivi. Izdvojite više vremena za partnera. Posvetite se svom hobiju ili sportu, ako ste slobodni.

Lav
Moguća je neka nova veza, preko prijatelja je moguće poznanstvo. Zauzeti, provedite više vremena kod kuće sa voljenom osobom. Pomalo ste pasivni i teško vam sve ide na poslu, nemate motivaciju.

Djevica
Posvetite se poslu. Osjećate se veoma nervozno jer ne znate kako da se bolje organizujete. Komunikativni ste, pa pitajte druge za savjet ili pomoć.

Vaga
Romantični ste i strastveni. Iskoristite sjajan dan da provedete kvalitetno vrijeme sa partnerom. Slobodni, neka osoba sa kojom sarađujete pokazuje naklonost prema vama.

Škorpija
Veoma ste uporni. Tačno znate šta hoćete da postignete na poslu i ne odustajte, to će da bude nagrađeno. Budite odgovorni i sve radite na vrijeme.

Strijelac

Preko prijatelja ili interneta možete da upoznate neku zanimljivu osobu. Zauzeti, potrebna vam je podrška partnera u svemu što radite. Sporiji ste nego inače. Najbolje je da ne radite obaveze koje vam nisu prioritet.

Jarac
Nemate dovoljno energije za sve što vas čeka. Ne zamjerajte se saradnicima ni prijateljima. Potrudite se da ne započinjete previše zadataka, a da poslije ne uradite ništa kako treba.

Vodolija
Danas je sve kako treba u vezi, imate dobar odnos sa partnerom. Slobodni, ne želite da upoznajete nove ljude, posvećeni ste sebi. Pomalo ste napeti, ali ćete bolje da se osjećate ako na poslu sve bude u redu.

Ribe
Bolje je da završite započete stvari, da ne pravite sebi problem za neki drugi dan. Ako imate vremena, bavite se sportom ili provedite više vremena u prirodi. Odlično ste raspoloženi i to svi primjećuju oko vas.

 

izvor:Aloonline/FOTO:Pixabay