Blizanci rješavaju problem iz prošlosti, Ribama danas cvjeta ljubav…

13.09.2023. - Magazin

Dnevni horoskop za 13. septembar

 

OVAN

Dnevni horoskop za 13. septembar vam predviđa posebnu inspiraciju i nove ideje kada je posao u pitanju. Čini se da je osoba koju ste nedavno upoznali pozitivno uticala na vas i probudila vam dugo željenu energiju. Moguće je da će se vaš odnos razviti i na privatnom planu, očekujte neočekivano danas.

BIK
Posvećeni ste poslu više nego ikada i osjećate da zaslužujete napredak. Strpite se još malo i radite kao i do sada, dobar odnos sa kolegama vam ide u prilog. Muti vam razum osoba suprotnog pola, muči vas to što je tajanstvena i misteriozna, pa pustite da ona napravi prvi korak.

BLIZANCI
Današnji dan je u znaku brige, opterećeni ste problemom iz prošlosti. Ne brinite, riješićete finansijski dug koji vam predstavlja teret, ali trebalo bi odmah da prionete na posao. U odnosu sa partnerom postoji tenzija, zajedničko putovanje bi dovelo do rješenja.

RAK
Obratite pažnju na ljude kojima otkrivate svoje planove. Možda ste dio tajnih radnji koje mogu skupo da vas koštaju, a da ni ne znate da ste upleteni. Posvetite se porodici, danas možete da očekujete sjajnu vest od jednog člana. Organizujte slavlje!

LAV
Dobar dan za kraće putovanje, čeznete za avanturom, provodom, predahom. Isključite mobilni telefon danas i napunite baterije jer vas čeka poslovna ponuda koju nećete odbiti. Na ljubavnom polju ne obećavajte ono što ne možete da ispunite, ne zaboravite da se sve vraća.

DJEVICA

Dnevni horoskop za 13. septembar vam donosi mnogo ponuda za posao, ali vama ništa ne odgovara. Druge stvari su vam prioritet, iako niste zadovoljni finansijskom situacijom. Morate da zagrijete stolicu i da ne očekujete da će drugi raditi za vas. Prija vam solo status, a moguć je i povratak bivše ljubavi.

VAGA
Ispunjeni ste jer osjećate da je sve krenulo nabolje kada je posao u pitanju. Danas možete nerado pozajmiti novac, ali vratiće vam se višestruko. Prija vam solo status, ali to ne znači da nećete dobiti poziv koji može u potpunosti promeniti vaš ljubavni život.

ŠKORPIJA
Ako želite da pokažete da vredite više nego što vaš nadređeni misli, morate da poradite na samopouzdanju. Kažite šta vam smeta bez ustručavanja, samo tako će doći promjene koje želite. Muči vas monotonija koja je nastupila na ljubavnom polju.

STRIJELAC
Opterećeni ste poslom, ali imate velike porodične probleme. Stiže vam pomoć od bliskog poslovnog saradnika, obavezno je prihvatite. Potrebna vam je podrška partnera, ali nikako da obavite iskren i ozbiljan razgovor. Dobro razmislite šta želite.

JARAC
Koliko god da se trudite, vaši nadređeni nisu zadovoljni rezultatima. Razmislite da li postoji mogućnost da ipak nije do vas i koliko ste spremni da rizikujete. Stiže vam ponuda iz inostranstva, koja će vam promijeniti život. Drži vam pažnju jedna osoba, ali na virtuelni način, vrijeme je da se upoznate.

VODOLIJA
Dnevni horoskop je u znaku konfuzije, čini se da vam danas ništa ne ide. Greške su neizbježne, ali ne brinite, sve se da popraviti. Smetaju vam kritike koje dobijate od člana porodice, pa je samim tim sukob neizbježan dio današnjeg dana.

RIBE
Dnevni horoskop za 13. septembar vam donosi vijest koja može da vas uznemiri. Zacrtali ste svoj cilj, ali brojne okolnosti mogu da vas poremete. Danas ne potpisujte bilo kakve ugovore, bolje napravite predah i odložite sve za sljedeći put. Ljubav cvjeta!

 

 

izvor:Agencije/FOTO:Pixabay