Blizanci imaju dobre planove, Djevica skladan odnos sa partnerom…

08.05.2023. - Magazin

Dnevni horoskop za 8. maj

 

OVAN
Dosta obaveza ali odlična organizacija tokom ovog dana. Fokusiranost će vam pomoći da ne napravite greške, ali i da pokrenete zanimljive akcije i dogovore. Poboljšanje komunikacije sa voljenom osobom ili sa nekim koga pokušavate da osvojite.

BIK
Potrudite se da danas maksimalno iskoristite okolnosti koje vam idu na ruku. Pored toga – smireni ste i stabilni, tačno znate šta želite. Emotivno – ne dozvolite da unutrašnja nesigurnost i napetost pokvari dogovor sa voljenom osobom.

BLIZANCI

Jedan dosta aktivan dan je pred vama. Vaši planovi su jaki, i imate odlične mogućnosti da ih i ostvarite. Nešto mirniji odnos sa kolegama. U emotivnom segmentu – uspostavljate stabilniji kontakt sa voljenom osobom ili sa nekim ko vas privlači.

RAK

Dan pred vama je dobar za dogovore i kontakt sa saradnicima. Neko vam može učiniti uslugu ili pomoći oko problema koji vas muči. Razumijevanje i sklad sa okolinom. Iskoristite mogućnosti da se više približite osobi koja vam je zanimljiva.

LAV
Dosta toga ste preuzeli na sebe i donekle se opteretili obavezama, ali ćete ipak uspijevati da se izborite sa situacijama tokom ovog dana. Dobar radni elan i fokusiranost. Ispravite svoje propuste i pokažite voljenoj osobi koliko je volite i poštujete.

DJEVICA
Ovaj vam dan u potpunosti odgovara, jer vam otvara mogućnosti da otpočnete sa realizacijom svojih planova. Imate želju da pokrenete promjene, a sada to i možete. Sa voljenom osobom očekujte vrlo korektan odnos.

VAGA
Shvatate da polako ulazite u cajtnot sa vremenom po nekim pitanjima u poslovnom segmentu. Aktivirajte se više, da biste ispoštovali sve ono na šta ste se obavezali. Sa voljenom osobom dobra komunikacija, ali uz nešto više truda.

ŠKORPIJA
Dan pogodan za komunikaciju sa poslovnim partnerima. Lako možete doprijeti do osoba koje se mogu pokazati kao bitne za vašu poslovnu budućnost. Intenzivna razmišljanja o nekom. Dvoumite se da li da se više aktivirate prema toj osobi.

STRIJELAC
Danas je lako uskladiti se sa poslovnim partnerima i saradnicima. Lako uspijevate da postignete prave dogovore. Ispoštujte povremeno poneki prijedlog voljene osobe, pogotovo što tenzija između vas dvoje počinje da popušta.

JARAC
Čini vam se da na lakši način izlazite sa problemima koji su vas do skora dosta mučili. Moguće je da dobijete informacije o novčanom prilivu kojem se nadate. Nesigurnost šta da uradite po pitanju nekog problema sa voljenom osobom.

VODOLIJA

Sve ono što ste u prethodnom periodu pokrenuli, dosta se stabilno odvija i možete malo da odahnete. Dan za planove i pokretanje ideja. U emotivnom segmentu – mnogo muvanja, flertovanja, kontakata sa suprotnim polom. Ipak, realizacija polovična.

RIBE

Pravi je trenutak da se bacite u akciju i pokrenete ono što vam je važno. Energija koja vas nosi je jaka, samo je potrebno pravilno je usmjeriti. Imaćete dobre poslovne, ali i emotivne kontakte. Bitno je samo da ne ostane sve samo na razmišljanjima.

 

izvor:Telegrsf/FOTO:Pixabay